moniqsan - no fakt po co ja się pytam o rozmiar, przecież sama dobrze wiem jak to z tą rozmiarówką jest
chodziło mi o to - skąd wiedziałaś na jaki rozmiar kupić sukieneczkę?
podpytuje was, bo ja chyba też będę zmuszona kupić ciuszki do chrztu przez neta, a z tymi rozmiarami to różnie jest niestety... no chyba że tu w sklepie coś kupię, ale nie bardzo mi się to widzi, bo wyboru nie ma a cena powala z nóg... jeszcze mogę zaryzykować i kupić w Polsce jak przylecimy, ale na taki zakup będę miała kilka dni w najgorszym okresie do zakupów - przedświątecznym okresie
a ja to wam powiem że ja chyba ne będę jakiegoś drogiego stroju kupowała dla niego
będzie na raz, potem nie mamy żadnych imprez, wieć już nie wykorzystam... a w przyszłym roku w sierpniu mamy 18-tkę mojej ukochanej kuzyneczki, plus do tego wesele naszych znajomych więc wtedy my kupię coś slicznego (a będzie miał 15 miesięcy więc będzie chodził, tak więc bosssko będzie wyglądał w jakimś garniaku ;-))
tsarina, bardzo ładna sukieneczka
przyda się jeszcze na inne wykścia, nie tylko do chrztu..
jola, wasze sukienusie są taaaakie słodkie :-) a córeczki pięknie wyglądają w tej zielonej sukience
i szczerze przyznam że nie wiem, czy na tych fotkach są dwie dziewczynki czy jedna - bo ja je nie rozróżniam
nosiedłko też super. zaproszenia są piękne, choć przyznam że cena troszkę duża... (widziałam na allegro jakieś po 2zł też z taką pierwszą stroną jak wasza), no ale na te 20 kilka osób to można sobie pozwolić na takie zaproszenia ;-)
a co do chrzcin u nas - to w tej cenie mamy zapewnione 7godz imprezki, a jak zostanie jakies jedzonko to wszystko jest nasze, znaczy możemy zabrać do domu, i to nie tylko to jedzenie ze stołów, ale również z kuchni
tikanis, ciuszki śliczne
zdolną masz mamę :-)
mamstud, ja synka nad ranem biorę do łóżka, ale z nim jakoś nigdy nie było problemów by spał u siebie w łóżeczku
confi, biedna a co u ciebie za dołki co? coś się stało? czy też szara rzeczywistość dnia co dziennego?
trzymaj się dzielnie kochana :****