anecik
Majowe mamy'09
Moje drogie zakończmy te spory. Ja klikam na forum już prawie 4 lata i zawsze było tak że jak ktoś coś do Siebie miał to załatwiał to na privie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Proponuje przeprowadz ankiete jeszcze wsrod dziewczyn czy sie przezemnie stresowaly.
P.S. JAKOS TYLKO TOBIE NIE PASUJE TO
Bo moze tylko ja mam odwage napisac otwarcie prawde o glupotach jakie tu sie pisze i czyta A GDZIE TA RADOSC Z FAKTU ZE JEST SIE W CIAZY CO ???!!!
CODZIENNIE TYLKO BZDURNE NARZEKANIA I STRESY MOZNA NA FORUM WYCZYTAC NIGDY NIC POZYTYWNEGONORMALNIE ZAPASC SIE MOZNA PSYCHICZNIE
PS: I dam sobie reke obciac ze byly takie ktore do serca sobie wziely te twoje bzdurne artykuliki jest takie fajne przyslowie 'CZEGO OCZY NIE WIDZA SERCU NIE ZAL'
Nawet moj maz stwierdzil ze od niektorych przeczytanych watkow slabo mu sie zrobilo i nigdy by nie pomyslal ze cos takiego istnieje wiec...........
..........IK WENS JULLIE ALLEMAAL HELE FIJNE ZWANGERSCHAP KLEINE BEESTJES EN HOOP IK JULLIE OVER EEN PAAR MAANDEN WEER ZIENS MAAR WEL LACHEND![]()
OTULAMY JĄ I JEJ ANIOŁECZKA.....I TRZYMAMY KCIUKI ZA KOLEJNA FASOLKĘ.
PRZESYŁAM MILIONY FLUIDKÓW![]()
dziewczyny nie boja sie pisac otwarcie. a pozatym nie musisz czytac i wchodzic na forum jak ci nie pasuje...Bo moze tylko ja mam odwage napisac otwarcie prawde o glupotach jakie tu sie pisze i czyta A GDZIE TA RADOSC Z FAKTU ZE JEST SIE W CIAZY CO ???!!!
moniau Trzymam kciuki i tule cieplutko!!!dziewczyny udało mi się skontaktować z moniau..i niestety .......nie potrafię przekazywać takich wiadomosci...otulcie ją i jej aniołka ciepłymi myślami bo na pewno się przydadzą...zaglądnie do nas jak już będzie gotowa...póki co mamy się cieszyć naszymi dzidziusiami, a ona przygotowuję się do walki o nową fasolkę