reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Proponuje przeprowadz ankiete jeszcze wsrod dziewczyn czy sie przezemnie stresowaly.

P.S. JAKOS TYLKO TOBIE NIE PASUJE TO

Bo moze tylko ja mam odwage napisac otwarcie prawde o glupotach jakie tu sie pisze i czyta A GDZIE TA RADOSC Z FAKTU ZE JEST SIE W CIAZY CO ???!!!

CODZIENNIE TYLKO BZDURNE NARZEKANIA I STRESY MOZNA NA FORUM WYCZYTAC NIGDY NIC POZYTYWNEGO :no: NORMALNIE ZAPASC SIE MOZNA PSYCHICZNIE

PS: I dam sobie reke obciac ze byly takie ktore do serca sobie wziely te twoje bzdurne artykuliki jest takie fajne przyslowie 'CZEGO OCZY NIE WIDZA SERCU NIE ZAL'

Nawet moj maz stwierdzil ze od niektorych przeczytanych watkow slabo mu sie zrobilo i nigdy by nie pomyslal ze cos takiego istnieje wiec...........
..........IK WENS JULLIE ALLEMAAL HELE FIJNE ZWANGERSCHAP KLEINE BEESTJES EN HOOP IK JULLIE OVER EEN PAAR MAANDEN WEER ZIENS MAAR WEL LACHEND :-D:-D:-D

aha tu piszemy po polsku a nie w innym jezyku...rowniez dobrze ja moglam napisac w jezyku mojego meza i tylko ja bym rozumiala...

Dziewczyny dzieki za wstawienie sie

Ostatnia edycja:
to przykre katarzynak83..ale może po prostu dojrzeja do tej wiadomości jak juz maluch będzie na świecie, za czasów naszych rodziców nie było takich dogodności..zdjęcia z usg..i im to wszystko może wydawać się dziwne..ja pamiętam jak mama mi mówiła, że była co badanie mierzona cyrklem:-)
a poza tym ty tez czujesz się w miarę dobrze, wiec jakby nie widzą problemów do zmartwień..jak ja powiem moich rodzicom o dzidziusiu to nie uwierzą..bo pamietają co przeżywałam przy pierwszej ciąży..a teraz spędzam z nimi czas i nawet tego nie mogą poznać, tak dobrze się czuję

zobaczysz maluszek na pewno wszystko zmieni

Moniau trzymaj się.

Dawno nie odzywała sie sheeppy. Mam nadzieję że u niej wszystko wporządku, może podjęła jakieś kroki które jej tu niektóre radziły i poprostu tymczasowo nie ma dostępu do netu. Też trzymam kciuki żeby się sheeppy ułożyło.

dziewczyny udało mi się skontaktować z moniau..i niestety .......nie potrafię przekazywać takich wiadomosci...otulcie ją i jej aniołka ciepłymi myślami bo na pewno się przydadzą...zaglądnie do nas jak już będzie gotowa...póki co mamy się cieszyć naszymi dzidziusiami, a ona przygotowuję się do walki o nową fasolkę
moniau Trzymam kciuki i tule cieplutko!!!

reklama
Do góry