reklama
hello Mamuśki ))
i ja się melduję niestety nadal nie w formie (wszystko mnie boli, zapuchłam i w ogóle ledwo chodzę):-(
na dodatek w nocy znowu miałam uczucie, że mi zaczynają wody odchodzić - PARANOJA.. Brzusio nadal wysoko, czopu nie widać.. ale lęki mimo wszystko są:-(
Wczoraj raz jeszcze wyprasowałam swoje koszule do szpitala + szlafrok.. Mąż tylko siedzi i kręci głową - wariatka!!!
Mam nadzieję, że Wy się troszkę lepiej czujecie?
i ja się melduję niestety nadal nie w formie (wszystko mnie boli, zapuchłam i w ogóle ledwo chodzę):-(
na dodatek w nocy znowu miałam uczucie, że mi zaczynają wody odchodzić - PARANOJA.. Brzusio nadal wysoko, czopu nie widać.. ale lęki mimo wszystko są:-(
Wczoraj raz jeszcze wyprasowałam swoje koszule do szpitala + szlafrok.. Mąż tylko siedzi i kręci głową - wariatka!!!
Mam nadzieję, że Wy się troszkę lepiej czujecie?
ja troszkę tą wagę z usg biorę z przymróżeniem oka - aczkolwiek jak byłam 29.04 na wizycie - moja Niunia ważyła 3200 g (a był to 36/37 tc) - także spokojnie. U mnie może wyjść, że Mała jest szczuplejsza w rzeczywistości, a znowu Wasi chłopcy - okażą się koloskami ))
kochane moja mala miala 2200 zaraz po sw wielkanocnych a 14 dni pozniej juz 2950, takze nie martwcie sie kochane..... na pewno wasze maluszki nabiora cialka, moze nie spieszy im sie zbytnio dlatego tak powoli przybieraja, bo moja mala sie spieszy dlatego tak przybrala, az lekarz sie smial i nie mogl uwierzyc
M
Marzena80
Gość
Dzień dobry! Jakoś spokojnie tu dzisiaj... Przecież Brzydula się już dawno skończyła. A u mnie nocka bez prblemów. Raz tylko wstałam do ubikacji i tak było o.k. Ale w ogóle widzę, że jak mąż jest na noc w domu to śpię świetnie! Komfort psychiczny!
2 maj to mój termin według USG, bo według OM to mój termin niby przypadał na 14 kwietnia. Tylko, że tego terminu to ja w ogóle nie brałam pod uwagę, bo w czasie wakacji bardzo dużo wyjeżdzałam i miałam bez przerwy zmany klimatu, więc mój organizm raczej się nieco "rozregulował". Tym bardziej, że około 9 sierpnia robiłam test i wyszło, że w ciąży nie jestem. A na wizycie na początku września lekarz stwierdził 3-4 tydzień ciąży.Marzena80 - Jesteś 2 dni po terminie według OM a miałaś też terminy z USG?
reklama
Hej wszystkim :-)dzis pewnie moja ostatnia przedterminowa wizyta u gin i pobranie wymazu. Zobaczymy czy moje ciało gotowe jest do porodu.
Ciekawe co Słonko wywalczyło wczoraj u gin?
Ale pewnie dowiemy sie jak wróci z wyprawy po samochód.
A confi...jeszcze śpi?
ankzoc - żeby nie okazało się ze wytrwasz do terminu....
Ciekawe co Słonko wywalczyło wczoraj u gin?
Ale pewnie dowiemy sie jak wróci z wyprawy po samochód.
A confi...jeszcze śpi?
ankzoc - żeby nie okazało się ze wytrwasz do terminu....