reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Witam majóweczki:)

Już pewne, nasze dzieciątka urodzą się w ten najpiękniejszy miesiąc maj!!!!

Ja niedawno wstałam, M jeszcze leniu****e, tzn. zjedliśmy śniadańko, on sie położył żeby oglądnąć jakiś film i usnął jak dziecko!!!!Nie budze go, nie długo już mu zostało takiego spokojnego snu, bo jak dzidzia przyjdzie to juz mu nie pozwoli sie tak wylegiwac:tak::tak::tak:

My na dziś nie mamy żadnych planów, za to jutro pomykamy na jeziorko i pewnie w niedziele wrócimy:-):-):-)
Mały strasznie teraz aktywny w brzusiu, czasem będzioch wygląda jak z "obcego'

Miłej majówki!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dzień Dobry
Życzę miłego długiego weekendu wszystkim mamusiom od dziś jesteśmy pełnoprawnymi majówkami :)

Witam i dotrwałyśmy do maja wooooooow:-):-):-)
Teraz zozpakowań całą parą czas zacząć POWODZENIA

dzień dobry majóweczki:-)

no i mamy maj..tak że niech się już dzieje co chce:-)

życzę wszystkim udanego i pogodnego dnia

buziaki

DZIEŃ DOBRY MAJÓWECZKI:-)

W ten weekend powinien byc "wysyp" naszych Maluszków - bo z tego, co widziałam na liście majówek - dużo dziewczyn ma termin na 1-2 maj:tak::tak:.
Sama nie myślałam, że dotrwam do maja - moja lekarka tak mnie nastawiła, że dzidziuś będzie jeszcze w kwietniu:laugh2:. Ale za to będzie miał urodzinki w najpiękniejszym miesiącu - MAJU:-D. Mam tylko nadzieję, że teraz się nie "przeterminuję":-D, bo chciałabym mieć już mojego Synka na 1.rocznicę slubu - 10.05.;-)
Życzę Wam wszystkim miłego, spokojnego weekendu:happy:. I powinnam dodać - OWOCNEGO:rofl2::laugh2:

Ja całą noc miałam twardy brzuchol i teraz całe rano się z takim bujam po domu, leżenie nic nie pomaga, ale nic tez nie boli, dzidzia sie rusza normalnie, nie wiem od czego to tak może być, moze wiecie dziewczyny?

Hey majóweczki kochane.
Złapałam takiego strasznego doła, że się nie umiem pozbierać :-( 6 dni mi zostało i chyba nie wytrzymam już. Czuję się jakbym ważyła tonę, a wszyscy dookoła ŻYCZLIWIE mi o tym przypominają: "Ooo! Jaki masz wielki brzuch", "A jaka jesteś spuchnięta" itd...
Przetaczam się tylko z kąta w kąt i wyć mi się chce! Od paru dni mnie coś dołem brzucha pobolewa, ale nic oprócz tego się nie dzieje.
A te ciągłe pytania! "Ile Ci jeszcze zostało?", "Nie możesz się już doczekać?" i najgorsze ze wszystkich: "Są już jakieś oznaki porodu?" !!!!
Mam ochotę się wydrzeć na kogoś, ale mam chyba za dobre serce na to :-(
Płakam :-(

a ja co.... posiedziałam z rana, kawke wypiłam, płatki z mleczkiem zaliczone i poszłam do mężolka do łóżeczka poleżeć troszkę.. tradycyjnie zmogło mnie spanie :baffled: kurde no nie mogę!! :angry: :angry: co ja niedźwiedź ostatnio jestem czy jak :angry: ale kurna waldziu niedźwiedzie się teraz budzą - a ja na odwrót w sen zapadam :crazy:
wstaje, patrze w okno i co?? tradycyjna irlandzka pogoda :angry: :angry: jak ja niecierpie deszczu wrrrr

robie dziś leczo - jedyny pozytyw z dzisiejszego dnia :tak:

reklama
U mnie szykuje sie mały grill także może ten dzień nie będzie taki nudny. Powiem wam że to czekanie już mnie dobija ale staram się jakoś cierpliwie to znosić Klauduś te pytania też mnie denerwują zwłaszcza że gin mi powiedział że urodzę 3 tyg temu i tak też nastawiłam rodzinkę i teraz co mnie widzą to pytanie a Ty jeszcze z brzucheeemmm????? nie znosze tego!!!

Do góry