reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

ankzoc
ja też się muszę wybrać do fryzjera..bo po porodzie to może być ciężko..i też mi włosy rosną w zastraszającym tempie...a że mam rozjaśniane to widać odrosty:baffled:

princesstopic to na pewno był czop!!! Nie musi być wcale zabarwiony krwią....oj kochana widze że Ty będziesz następną mamusią:-)

reklama
ee..wolę nie iść do szpitala bo jak pójdę choćby na ktg to tam są takie panie że powiedzią..a lepiej zostań u nas w szpitalu bo jesteś juz na dniach wiec niedługo i tak bedziesz rodzic..a ja w taką pogodę nie będę leżec w szpitalu.. więc wolę sama poobserwować siebie:-p ale jakby bóle mi się wzmoocniły i zrobiły bardziej regularne to oczywiście o\pojade a narazie zostanę w domku:-p:-p

ee..wolę nie iść do szpitala bo jak pójdę choćby na ktg to tam są takie panie że powiedzią..a lepiej zostań u nas w szpitalu bo jesteś juz na dniach wiec niedługo i tak bedziesz rodzic..a ja w taką pogodę nie będę leżec w szpitalu.. więc wolę sama poobserwować siebie:-p ale jakby bóle mi się wzmoocniły i zrobiły bardziej regularne to oczywiście o\pojade a narazie zostanę w domku:-p:-p

Slusznie! Mojego mezusia bratowa, to juz przy drugim dziecku do oporu siedziala w domu. Powiedziala, ze nie bedzie jak kolek w szpitalu sie szwedac i jak juz zaczelo bardzo bolec to dopiero pojechala. Ale jak bedzie bardziej bolalo, to jedz! Sama jestes w domu?

nie;-) jest mama:-) więc jak coś to wiem wiem:-)
teraz idę robić obiadek i troche posprzątam i się ogarnę..
ale i tak mam przeczucie że jakos może pod koneic tygodnia urodze czy coś..
nawet jeśli to był czop śłuzowy to może on jak czytałam wypaść kilka godzin albo nawet dni przed porodem wiec spokojnie:-)
zajrzę tu do was za niedługo . papa:-)

właśnie zapakowałam torbę ufffff:-) i zaglądam czego jeszcze zapomniałam na pewno się coś znajdzie na razie się zapina bez problemu:-D

princesstopic ale badz czujna....

Ja musze sie pozegnac, jak zadko to bywa. Bo zazwyczaj znikam nagle ;-)
Mamunia moja ma dzien dobroci dla zwierzat i chce zabrac mnie na "szpery" i po material dla siostry na sukienke komunijna.
No i juz meza przekonalam na auto! Powiedzialam, ze nie chce innego! Hiehie.... Wiec jak nie bedzie kraksy brzydkiej, ukrytej to bedzie nasza :-D Hiehei....

No to milego dnia, princesstopic o ile nie chcesz jeszcze rodzic, to poczekaj az wroce ;-)

nina27- ja tez rozjasniam wlosy, kiedys mialm blond oczywiscie nie taki jasny, ale odkad zaczelam rozjasniac to wlosy odrastaja mi takie ciemne ze szok:szok:

princestopic- trzymaj sie dzielnie kochana, pewnie juz za pasre dni pokazesz nam fotki swojego maluszka:-)

ja mialam sie pakowac wczoraj ale jakos mi sie nie chcialo, liste z rzeczami do szpitala powiesilam na lodowce, jakbym trafila do szpitala to maz mnie spakuje

reklama
nina27- kochana jak leze to jest dobrze czasami wystepuja, ale to normalne, za to wystarczy ze wstaje, zrobic sniadanko, albo jak ide po schodach to brzuch mam caly czas napiety, 30 kwietnia mam isc do lekarza ma sprawdzic co tam sie dzieje i zadecydowac co dalej, wiec czekam. Narazie staram sie nie przemeczac zbytnio.

Do góry