reklama
aga29
Fanka BB :)
Dzien dobry, ja tez juz od dwoch godzin na nozkach Musialam odprowadzic malego do przedszkola i zakupic tabletki zelaza (odnotowalam spadek do 11), ktore przepisal mi wczoraj gin. Wizyta byla dosyc szybka, bo obylo sie bez usg. Wszystkie rutynowe badania mi wczoraj zrobili lacznie z ktg, zreszta jak co wizyte. Maly lezy sobie juz od dluzszego czasu glowka w dole i ma sie dobrze. Szyjka zamknieta i krotka. Lekarz stwierdzil, wszystko jest tak, jak powinno byc w tym tygodniu ciazy.
U nas dzis znow super pogoda, az milo :-)
U nas dzis znow super pogoda, az milo :-)
mamamatysia
Witajcie ciężaróweczki. Ranne ptaśki z Was.Ja ostatnio chyba zapadam w "sen zimowy",Wiosenny? Gdzie siądę tam śpię:-). Lekarz mówi,żebym korzystała dopóki mogę bo potem to raczej nie pośpię.Więc plan na dziś to zakupy w Ikea(musze sobie fotelik do karmienia kupić do mojego odremontoanego azylu)a potem leżaczek i spanko na tarasiku.Życzę słonecznego dzionka wszystkim majóweczkom:-)
anula1812
Dzieńdoberek dziewczyny ! Ale wczoraj napisałyście , tyle co dczytałam a musiałam dzieciaczki kłaść spać - dzisiaj u nas ostatni dzień szkoły i ferie dwa tygodnie , bądzie troszke luzu ze wstawaniem choć nie śpie już zazwyczaj od 7mej.
Wczoraj miałam pracowity dzionek ,małe zakupy i przestawianie mebli w pokoju na szczęście przy pomocy M większości ale co sie nagłówkowaliśmy .Mała będzie miała kącik w naszej sypialni no i musi to mieć ręce i nogi żeby sie nie pozabijać w nocy .
A z kłutniami to i u nas sie nie obywa , mój M bardzo wrażliwy , chyba bardziej niż ja , biedak bezrobotny ostatnimi czasy i wyżywa sie na dzieciach i musze go raz po raz przywołać do pionu .No i dziś spaliśmy sobie osobno bo jak sie kłucić to potrafi i mnie denerwować a póżniej pan facet ma potrzebe męskości i staje sie nagle miły - niech spada .Miłego dzionka dziewczynki , bo u mnie raczej sie nie zapowiada - pan facet namukany i cichy dzień będzie .Daj Boże siły na mężczyzn bo bez karabinu nie wytrwam .....
Wczoraj miałam pracowity dzionek ,małe zakupy i przestawianie mebli w pokoju na szczęście przy pomocy M większości ale co sie nagłówkowaliśmy .Mała będzie miała kącik w naszej sypialni no i musi to mieć ręce i nogi żeby sie nie pozabijać w nocy .
A z kłutniami to i u nas sie nie obywa , mój M bardzo wrażliwy , chyba bardziej niż ja , biedak bezrobotny ostatnimi czasy i wyżywa sie na dzieciach i musze go raz po raz przywołać do pionu .No i dziś spaliśmy sobie osobno bo jak sie kłucić to potrafi i mnie denerwować a póżniej pan facet ma potrzebe męskości i staje sie nagle miły - niech spada .Miłego dzionka dziewczynki , bo u mnie raczej sie nie zapowiada - pan facet namukany i cichy dzień będzie .Daj Boże siły na mężczyzn bo bez karabinu nie wytrwam .....
tikanis
CieRpliWa
jola- super takie ladne wagi..11 kwietnia to juz niedlugo.. super ze udalo ci sie donosic blizniaki tak dlugo.. super naoarwde jestes slina kobitka
confi- zazdroszcze okolicy.. morze hmm az sie rozmarzylam
slonko- kochanie troszke mi ciebie zal ze wszytsko spada na ciebie ale to dowodzi ze jestes bardzo zaradna i silna psychicznie.. i to wielki plus dla ciebie.. ja zawsze w tym zlych momentach staram sie szukac dobrych stron.. wiesz ze jestes bardzo potrzebna twojej rodzinie
paula- super z tym solarium..
dziewczynki czy wy tez macie problem z puchnieciem nog i rak??? i moj kubus chyba jest calkiem spory bo za kazdym razem jak zjem obiad czy kolacje cos wiecej i moj zoladek sie wypelni to jest mi strasznie niedobrze.. macie tez cos takiego??? a i moze ktoras mialas podklady z vichy??? bo szukam jakiegos dobrego??? prosze o rady
confi- zazdroszcze okolicy.. morze hmm az sie rozmarzylam
slonko- kochanie troszke mi ciebie zal ze wszytsko spada na ciebie ale to dowodzi ze jestes bardzo zaradna i silna psychicznie.. i to wielki plus dla ciebie.. ja zawsze w tym zlych momentach staram sie szukac dobrych stron.. wiesz ze jestes bardzo potrzebna twojej rodzinie
paula- super z tym solarium..
dziewczynki czy wy tez macie problem z puchnieciem nog i rak??? i moj kubus chyba jest calkiem spory bo za kazdym razem jak zjem obiad czy kolacje cos wiecej i moj zoladek sie wypelni to jest mi strasznie niedobrze.. macie tez cos takiego??? a i moze ktoras mialas podklady z vichy??? bo szukam jakiegos dobrego??? prosze o rady
mamamatysia
Tikanis z tym żołądkiem to norma. Zjesz jeden kęs za dużo i od razu.Ja tak mam zwykle po obiadku bo kolacje to sobie dawkuje(ostatnio parę wino gronek, pół jabłuszka, trzy truskawki i jogurt waniliowy-małemu pasi a ja mam lekki posiłek i mogę smacznie spać do rana).Specjalisci radza jesc mniej a częsciej.
Witam mamusie oooooo juz nie spicie???
ranne ptaszki!!!!!!!!!!
Ja po sniadanku maly juz w przedszkolu i troszke mam luzu....
Cala noc kaszlal i przez to ja nie spalam... troszke sie nameczylam ale szkoda mi tak pieknego i slonecznego dnia....
Ide zrobic pranie i troszke posprzatac w domku... moj kochany instaluje wlasnie zmywarke...
Super dzis juz nie bede zmywac.....
milego dnia zycze buzka....mamuski....
ranne ptaszki!!!!!!!!!!
Ja po sniadanku maly juz w przedszkolu i troszke mam luzu....
Cala noc kaszlal i przez to ja nie spalam... troszke sie nameczylam ale szkoda mi tak pieknego i slonecznego dnia....
Ide zrobic pranie i troszke posprzatac w domku... moj kochany instaluje wlasnie zmywarke...
Super dzis juz nie bede zmywac.....
milego dnia zycze buzka....mamuski....
barmanka79
Deus Dona Me Vi
bo jak sie kłucić to potrafi i mnie denerwować a póżniej pan facet ma potrzebe męskości i staje sie nagle miły - niech spada .
hihihihi ale się uśmiałam
witam, witam, ja też oczka dopiero co otworzyłam.. a czuje sie tak jakbym spałą tylko 3 godz masakra normalnie. no ale dziś piąteczek, jeszcze tylko dziś do pracy i poleże sobie na sofce ;-) no ale zanim pójde do tej pracy chce jeszcze posprzątać, ugotować coś (nie powiem wam co jak wyjdzie to napisze, jak nie to śmietnik zaliczy ), i chyba ciasto zrobię - bym od soboty mogła go już jeść od soboty rana :-)
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Paula a jakie to solarium dostałaś dostałaś od męża?
dziewczyny się wczoraj bardzo dopytywały, no i ja też jestem ciekawa
wstaw foteczki jak możesz ;-)
dziewczyny się wczoraj bardzo dopytywały, no i ja też jestem ciekawa
wstaw foteczki jak możesz ;-)
reklama
marychna21
Witam majóweczki
Piękny dzionek przed nami i weekend
Ja dziś chyba zaliczę małe zakupki no i mam wizytę u endokrynologa. Oby wyniki były dobre bo martwię się o mojego bobaska.
Co do nóg to też zauważyłam że odkąd pogoda się poprawiłam to mi zaczęły puchnąć no i bolą ja za długo pochodzę lub postoję np. przy obiedzie. A tu jeszcze prawie 2 miechy
No nic trzeba spiąć pośladki i być twardym a nie miętkim:-)
Piękny dzionek przed nami i weekend
Ja dziś chyba zaliczę małe zakupki no i mam wizytę u endokrynologa. Oby wyniki były dobre bo martwię się o mojego bobaska.
Co do nóg to też zauważyłam że odkąd pogoda się poprawiłam to mi zaczęły puchnąć no i bolą ja za długo pochodzę lub postoję np. przy obiedzie. A tu jeszcze prawie 2 miechy
No nic trzeba spiąć pośladki i być twardym a nie miętkim:-)