reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dzien dobry, ja tez juz od dwoch godzin na nozkach:tak: Musialam odprowadzic malego do przedszkola i zakupic tabletki zelaza (odnotowalam spadek do 11), ktore przepisal mi wczoraj gin. Wizyta byla dosyc szybka, bo obylo sie bez usg. Wszystkie rutynowe badania mi wczoraj zrobili lacznie z ktg, zreszta jak co wizyte. Maly lezy sobie juz od dluzszego czasu glowka w dole i ma sie dobrze. Szyjka zamknieta i krotka. Lekarz stwierdzil, wszystko jest tak, jak powinno byc w tym tygodniu ciazy.
U nas dzis znow super pogoda, az milo :tak::-)

Witajcie ciężaróweczki. Ranne ptaśki z Was.Ja ostatnio chyba zapadam w "sen zimowy",Wiosenny? Gdzie siądę tam śpię:-). Lekarz mówi,żebym korzystała dopóki mogę bo potem to raczej nie pośpię:no:.Więc plan na dziś to zakupy w Ikea(musze sobie fotelik do karmienia kupić do mojego odremontoanego azylu)a potem leżaczek i spanko na tarasiku:-D.Życzę słonecznego dzionka wszystkim majóweczkom:-)

Dzieńdoberek dziewczyny ! Ale wczoraj napisałyście , tyle co dczytałam a musiałam dzieciaczki kłaść spać - dzisiaj u nas ostatni dzień szkoły i ferie dwa tygodnie , bądzie troszke luzu ze wstawaniem choć nie śpie już zazwyczaj od 7mej.
Wczoraj miałam pracowity dzionek ,małe zakupy i przestawianie mebli w pokoju na szczęście przy pomocy M większości ale co sie nagłówkowaliśmy :rofl2:.Mała będzie miała kącik w naszej sypialni no i musi to mieć ręce i nogi żeby sie nie pozabijać w nocy :-p.
A z kłutniami to i u nas sie nie obywa , mój M bardzo wrażliwy , chyba bardziej niż ja :wściekła/y:, biedak bezrobotny ostatnimi czasy i wyżywa sie na dzieciach i musze go raz po raz przywołać do pionu :wściekła/y:.No i dziś spaliśmy sobie osobno :baffled: bo jak sie kłucić to potrafi i mnie denerwować a póżniej pan facet ma potrzebe :eek: męskości i staje sie nagle miły - niech spada :-p.Miłego dzionka dziewczynki , bo u mnie raczej sie nie zapowiada - pan facet namukany i cichy dzień będzie :crazy:.Daj Boże siły na mężczyzn bo bez karabinu nie wytrwam .....

jola- super takie ladne wagi..11 kwietnia to juz niedlugo.. super ze udalo ci sie donosic blizniaki tak dlugo.. super:) naoarwde jestes slina kobitka:-D
confi- zazdroszcze okolicy.. morze hmm az sie rozmarzylam:sorry::-D
slonko- kochanie troszke mi ciebie zal ze wszytsko spada na ciebie ale to dowodzi ze jestes bardzo zaradna i silna psychicznie.. i to wielki plus dla ciebie.. ja zawsze w tym zlych momentach staram sie szukac dobrych stron.. wiesz ze jestes bardzo potrzebna twojej rodzinie:):-D
paula- super z tym solarium.. :-D

dziewczynki czy wy tez macie problem z puchnieciem nog i rak??? i moj kubus chyba jest calkiem spory bo za kazdym razem jak zjem obiad czy kolacje cos wiecej i moj zoladek sie wypelni to jest mi strasznie niedobrze.. macie tez cos takiego??? a i moze ktoras mialas podklady z vichy??? bo szukam jakiegos dobrego??? prosze o rady:)

Tikanis z tym żołądkiem to norma. Zjesz jeden kęs za dużo i od razu:baffled:.Ja tak mam zwykle po obiadku bo kolacje to sobie dawkuje(ostatnio parę wino gronek, pół jabłuszka, trzy truskawki i jogurt waniliowy-małemu pasi a ja mam lekki posiłek i mogę smacznie:rofl2: spać do rana).Specjalisci radza jesc mniej a częsciej.

Witam mamusie oooooo juz nie spicie???
ranne ptaszki!!!!!!!!!!

Ja po sniadanku maly juz w przedszkolu i troszke mam luzu....
Cala noc kaszlal i przez to ja nie spalam... troszke sie nameczylam ale szkoda mi tak pieknego i slonecznego dnia....
Ide zrobic pranie i troszke posprzatac w domku... moj kochany instaluje wlasnie zmywarke...
Super dzis juz nie bede zmywac.....
milego dnia zycze buzka....mamuski....

bo jak sie kłucić to potrafi i mnie denerwować a póżniej pan facet ma potrzebe :eek: męskości i staje sie nagle miły - niech spada :-p.

hihihihi ale się uśmiałam :rofl2: :rofl2: :rofl2:

witam, witam, ja też oczka dopiero co otworzyłam.. a czuje sie tak jakbym spałą tylko 3 godz :baffled: masakra normalnie. no ale dziś piąteczek, jeszcze tylko dziś do pracy i poleże sobie na sofce ;-) no ale zanim pójde do tej pracy chce jeszcze posprzątać, ugotować coś (nie powiem wam co :-p jak wyjdzie to napisze, jak nie to śmietnik zaliczy :tak:), i chyba ciasto zrobię - bym od soboty mogła go już jeść od soboty rana :-)

Paula a jakie to solarium dostałaś dostałaś od męża?
dziewczyny się wczoraj bardzo dopytywały, no i ja też jestem ciekawa :tak:
wstaw foteczki jak możesz ;-)

reklama
Witam majóweczki
Piękny dzionek przed nami i weekend :)
Ja dziś chyba zaliczę małe zakupki no i mam wizytę u endokrynologa. Oby wyniki były dobre bo martwię się o mojego bobaska.

Co do nóg to też zauważyłam że odkąd pogoda się poprawiłam to mi zaczęły puchnąć no i bolą ja za długo pochodzę lub postoję np. przy obiedzie. A tu jeszcze prawie 2 miechy:eek:
No nic trzeba spiąć pośladki i być twardym a nie miętkim:-)

Do góry