reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
nonek gratuluje obrony :) i teraz mozesz bezkarnie wypoczywac :-D

ja zwowu w stresie bo to moje dziecie leniwe i prawie w ogole go nie czuje, czasami przelewanko takie ale w zasadzie nic wiecej :( no i kazdy pyta o te ruchy a ja nie czuje no :(

laperedhil - może ja Cie troche pociesze - ja tez nic nie czuje. czasem jakies lekkie smyrniecie ale tak poza tym nic. dzis jade na wizyte i mam nadzieje ze wszystko jest oki!

nonek - gratuluje obrony!

860i3e5ez8vmq73d.png

7u229n73xrci349t.png

Ostatnia edycja:
gnosia trzymam kciuki musi byc dobrze:tak:, ja staram sie myslec ze jest dobrze, ale jak mnie pyta mama czy kopie ze powinien to zaczynam panikowac, ale chyba zrobil mamie przyjemnosc i dal lekkiego kuksanca wlasnie :-D

Rojku co do szpitala ja będę rodzić w Narutowicza, pracuje tam mój lekarz. W sumie ja się tam urodziłam, moje siostry też tam rodziły teraz jest po remoncie i wszyscy sobie chwalą :)

amethys - okey - mają do odebrania porodu - personel i sprzęt, ale nie mają sprzętu czy nawet lekarzy do późniejszych działań, specjalistów itd... Coś o tym wiem bo mam do czynienia z bardzo dużą ilością osób w ciąży... Np znajoma teraz była z bliźniakami - chodziła do lekarza, który pracował w szpitalu a i tak w 32tyg bo miała problemy wysłał ja do innego - akurat Kopernika - bo tylko tam zajmą się dziećmi w takim stanie... Ale każdy wie co jest dla nich najlepsze i sam wybiera miejsce porodu (lub nie raz niestety jest zmuszony losowo)....

nonek90; - gratuluję obrony:) Musisz to oblać picolo... :)

Nonek - kochana no nie mogło być inaczej, Pani Magister :****

A ja zaraz zamorduje psa sąsiadów - owczarka niemieckiego. Ten idiota szczeka na wszystko i na nic a mi zaraz głowa pęknie;/ Ujada od dobrych dwóch godzin!

reklama
Do góry