reklama
laperedhil
Fanka BB :)
nonek gratuluje obrony i teraz mozesz bezkarnie wypoczywac
ja zwowu w stresie bo to moje dziecie leniwe i prawie w ogole go nie czuje, czasami przelewanko takie ale w zasadzie nic wiecej no i kazdy pyta o te ruchy a ja nie czuje no
ja zwowu w stresie bo to moje dziecie leniwe i prawie w ogole go nie czuje, czasami przelewanko takie ale w zasadzie nic wiecej no i kazdy pyta o te ruchy a ja nie czuje no
gnosia24
laperedhil - może ja Cie troche pociesze - ja tez nic nie czuje. czasem jakies lekkie smyrniecie ale tak poza tym nic. dzis jade na wizyte i mam nadzieje ze wszystko jest oki!
nonek - gratuluje obrony!
nonek - gratuluje obrony!
Ostatnia edycja:
laperedhil
gnosia trzymam kciuki musi byc dobrze, ja staram sie myslec ze jest dobrze, ale jak mnie pyta mama czy kopie ze powinien to zaczynam panikowac, ale chyba zrobil mamie przyjemnosc i dal lekkiego kuksanca wlasnie
angel28
Początkująca w BB
amethys - okey - mają do odebrania porodu - personel i sprzęt, ale nie mają sprzętu czy nawet lekarzy do późniejszych działań, specjalistów itd... Coś o tym wiem bo mam do czynienia z bardzo dużą ilością osób w ciąży... Np znajoma teraz była z bliźniakami - chodziła do lekarza, który pracował w szpitalu a i tak w 32tyg bo miała problemy wysłał ja do innego - akurat Kopernika - bo tylko tam zajmą się dziećmi w takim stanie... Ale każdy wie co jest dla nich najlepsze i sam wybiera miejsce porodu (lub nie raz niestety jest zmuszony losowo)....
nonek90; - gratuluję obrony Musisz to oblać picolo...
nonek90; - gratuluję obrony Musisz to oblać picolo...
gnosia24
Mama Kangura
Nonek - kochana no nie mogło być inaczej, Pani Magister :****
A ja zaraz zamorduje psa sąsiadów - owczarka niemieckiego. Ten idiota szczeka na wszystko i na nic a mi zaraz głowa pęknie;/ Ujada od dobrych dwóch godzin!
A ja zaraz zamorduje psa sąsiadów - owczarka niemieckiego. Ten idiota szczeka na wszystko i na nic a mi zaraz głowa pęknie;/ Ujada od dobrych dwóch godzin!
reklama
R
rojku
Gość
moj pies tez tak ma... masakra!