reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

witajcie z ranka

ja juz nie moglam wytrzymac z glodu i o 6 zrobilam sobie kopytka ;p nocka ciezka elna koszmarow ze mnie zabijaja i ciagle bieganie siku... a dzis na wycieczke do babci Rafała na urodziny :) brzydka pogoda ale jakos damy rade no i planowalam wejsc do lumpiku bo dzis 5 zl kg to ciuszki wychodza jakies 80 gr sweterki a z 20-40 gr te lzejsze ;p moze uda mi sie cos wychaczyc bo jakis czas temu znalazlam cudny sweterek dla chlopca z kapturem wygladal jakby nigdy nikt go nie nosil

Rojku dzieki za liste z niej na pewno tez skorzystam :)
akaiah gratuluje takich kopniaków :)
ursula trzymam kciuki za dzisiejszy dzien z maruda ;p
nonek90 pochwal sie ciuszkami ;p

reklama
Witam sie szybko,
ursula madrze mowisz moj tez zawsze umiera na wszystko i opiekuj sie nim, a jak Ty jestes chora to Ci powie ze on bardziej ;)
mam tesciowa w domu zgodnie z obietnica i powtarzam sobie w kolko KEEP CALM KEEP CALM ....
AAAAA ....
chce juz poczuc bobasa bo wizyta w srode i wlaczyly sie nerwy ze przestaly nawet byc babelki i szaleje juz troche! czy jak rano budze sie i moj brzuszek do srodka taki obolaly to mozliwe ze to bobas nawalal? wieczorem kladlam sie to nie bolal :/ szukam kazdej nadziei na ruchy malego ;)

no i trzymajcie mnie cobym tesciowej nie udusila :-p
milego dnia dziewczynki!

Ja czuje takie kopniaczki ze Nadzia mi sie wypina głową, dupką rączkami i to czuć bo kilka cm nad brzuchem nie wiem czy nie za wczas na takie cos ale bardzo to przyjemne.
Wczoraj w smyku kupilam za 40 zł kombinezon przecena bodajze z 99 tylko ze widzialam różowe dla dziewczynki.

ja czuje kopniaczki dossyć mocne tylko że bardzo nisko i to mnie martwi.... bo to takie uczucie jakby uderzało na pęcherz albo w szyjkę aż tak kuje... :) w pierwszej ciąży też tak miałam ale po 30 tygodniu a nie w 20 mam nadzieję że tam wszystko w porządku i szyjka się nie skraca... Usg mam w środę ciekawe czy przepuszczenia co do dziewczynki się potwiedzą :D

Natalunia - nic się nie przejmuj ja czuje tylko przewaźnie na dole a wybrzuszenia takie pod pępkiem i niżej i tylko z prawej strony, szyjke mam długą bo aż 4,8 cm.Zależy jak masz ułożone dziecko.

akaiah i melonowa podziekowania za liste naleza sie avocado :) ja ją tylko zmodyfikowałam na taką, której ja używałam przy pakowaniu. A i jeszcze torbę podobno najlepiej mieć spakowaną tak na miesiąc przed tp, ale ja miałam ją gotową chyba ze dwa miesiące wcześniej :)

akaiah ciężka sytuacja z mamą! Współczuję bardzo, ale nie umiem nic doradzić sensownego.

reklama
Avocado- udanego urlopu, wypoczywaj Kochana
Akaiah- faktycznie sytuacja trochę patowa, życzę dużo siły psychicznej i cierpliwości.

U nas bez zmian, nadal leżę. Dzieci z Maćkiem na podwórku, a ja jak ten worek ciągle leżę na łóżku.

Do góry