reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Ja już odebrałam wyniki krzywej cukrowej i na szczęście jest wszystko OK. Nie będę musiała tego okropnego badania powtarzać. Też mam naukę, w sobotę mam egzamin na studiach podyplomowych, tak mi się nie chce uczyć, nic mi nie wchodzi do głowy przez te upały. Wogóle perspektywa wyjazdu nad morze i wizyty u gina w przyszłym tygodniu całkowicie odciąga mnie od nauki.
rojku amethys trzymam kciuki za zdrowie dzieci, mam nadzieję, że wszystko będzie OK

Ja się biorę za naukę, buziaki, miłego dnia :-)

reklama
Hej od wczoraj nie wiem co napisac nie mam nweny i wogole ..

w dodatku w nocy brzuch bolal dzisiaj polezalam do 9 teraz polozylam farbe wkoncu bo siwizna swiece:no: no i pogoda dobija jest z 50 stopni nie ma czym oddychac:-(

341b7d98b8fbada2c8900fb3f2a9cebe.jpg

Dziewczynki dla poprawienia humorków :)

Martula dopiero teraz przeczytałam wiadomość, strasznie mi przykro nie ma słów które można w takiej sytuacji napisać, trzymaj się mocno jestem z Tobą myślami i sercem.... :*:*

Ehh nie wiem nawet co pisać już .......

Melonowa do roboty pomyśl o tym że im predzej to napiszesz tym szybciej bedzie z głowy :)

Powodzenia dla wszystkich dziewczyn na nadchodzacych egzaminach, napewno bedzie dobrze :)

Ja wczoraj popołudniu z tego upału prawie zemdlałam na mierze sukienki ślubnej nagle zaczło mi sie robić czarno przed oczami..... a stopy miałam tak spuchnięte że ledwo zmieściłam w buty.... ;/ mam nadzieje ze w dniu slubu nie bede miala takich atrakcji

Gusiak pierwszy raz na usg razem to fajne przeżycie mój był ze mną na prenatalnym w 11tyg i uśmiech mu nie schodził jak pierwszy raz zobaczył maluszka :) dobrze że idziecie razem :D

reklama
Do góry