reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Nonek ...spokojnie to tylko poprawka! Miałam w sumie dwie poprawki i za każdym razem termin lepiej mi pasował i byłam bardziej spokojna.... Grunt to mieć zdrowy dystans do wszystkiego dookoła..zdasz na pewno zdasz i obronisz sie !!!!!!!!:)!!!!!!!!!!!!!!!!

witajcie dziewczynki jestem juz po obiedzie naszlo mnie na zupe pomidorowa i spaghetti a i robie wlasnie rolade serowa z kurczakiem ale mi sie mama wtracila i zajela piekarnik ciastem bo ma zaraz imieniny a ze ma dzisiaj spotkanie z kolezankami to musi cos postawic

Rolada serowa z kurczakiem, brzmi smacznie...BunnyCukino poproszę o przepis.

Nonek prykro mi, że się nie udało, ale cieszy mnie twój zdrowy rozsądek.

Miałam pospać, ale się nie udało. Mai znowu coś chyba nie odpowiada z tego co zjadłam, bo zwracam i zwracam i końca nie widać. Podobno moja mama ze mną w ciąży przez całe 9 miesięcy zwracała, czyżby i mnie czekał ten los? Momentami mam dość i naprawdę marzy mi się listopad.

Mnie usg połówkowe czeka 2 lipca i już nie mogę się doczekać. Idziemy do tej samej pani doktor, u której robiliśmy prenatalne i połówkowe z Misiem. Nie mogę doczekać się zdjęć, filmiku, no a przede wszystkim dobrych wieści o Majeczce. Z nfz to samo usg mam 8 lipca, ale raczej odwołam.

reklama
Do góry