reklama
amethys
mother of five
Nonek ...spokojnie to tylko poprawka! Miałam w sumie dwie poprawki i za każdym razem termin lepiej mi pasował i byłam bardziej spokojna.... Grunt to mieć zdrowy dystans do wszystkiego dookoła..zdasz na pewno zdasz i obronisz sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DoMisia1985
Fanka BB :)
nonek będzie dobrze, zobaczysz !!
gusiak88 ja mam na 17:15 :-), a na NFZ nie robią u mnie dokładnych badań
gusiak88 ja mam na 17:15 :-), a na NFZ nie robią u mnie dokładnych badań
BunnyCukino
Fanka BB :)
witajcie dziewczynki jestem juz po obiedzie naszlo mnie na zupe pomidorowa i spaghetti a i robie wlasnie rolade serowa z kurczakiem ale mi sie mama wtracila i zajela piekarnik ciastem bo ma zaraz imieniny a ze ma dzisiaj spotkanie z kolezankami to musi cos postawic
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Rolada serowa z kurczakiem, brzmi smacznie...BunnyCukino poproszę o przepis.
Nonek prykro mi, że się nie udało, ale cieszy mnie twój zdrowy rozsądek.
Miałam pospać, ale się nie udało. Mai znowu coś chyba nie odpowiada z tego co zjadłam, bo zwracam i zwracam i końca nie widać. Podobno moja mama ze mną w ciąży przez całe 9 miesięcy zwracała, czyżby i mnie czekał ten los? Momentami mam dość i naprawdę marzy mi się listopad.
Mnie usg połówkowe czeka 2 lipca i już nie mogę się doczekać. Idziemy do tej samej pani doktor, u której robiliśmy prenatalne i połówkowe z Misiem. Nie mogę doczekać się zdjęć, filmiku, no a przede wszystkim dobrych wieści o Majeczce. Z nfz to samo usg mam 8 lipca, ale raczej odwołam.
Nonek prykro mi, że się nie udało, ale cieszy mnie twój zdrowy rozsądek.
Miałam pospać, ale się nie udało. Mai znowu coś chyba nie odpowiada z tego co zjadłam, bo zwracam i zwracam i końca nie widać. Podobno moja mama ze mną w ciąży przez całe 9 miesięcy zwracała, czyżby i mnie czekał ten los? Momentami mam dość i naprawdę marzy mi się listopad.
Mnie usg połówkowe czeka 2 lipca i już nie mogę się doczekać. Idziemy do tej samej pani doktor, u której robiliśmy prenatalne i połówkowe z Misiem. Nie mogę doczekać się zdjęć, filmiku, no a przede wszystkim dobrych wieści o Majeczce. Z nfz to samo usg mam 8 lipca, ale raczej odwołam.
reklama