reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Czesc Dziewczyny, u nas ciezka noc nie szlo spac, bole sa ale mniejszej sile. Wczoraj juz tak mnie bolalo ze na kleczkach na lozku kucalam bo niemoglam lezec,az plakalam prawie a moj P biedny niewiedzial jak mi pomoc, za reke trzymal w nocy budzil sie cochwilke i pytal czy boli..
No juz coraz blizej niz dalej, iwonabb czyli trzeba czekac.. aaga84 wiem cos o szalenstwie na ktg, moj Maly tak nieraz wariowal ze uciekal serduszkiem i go polozne musialy znow szukac, siedzialy nieraz zemna na lozku i trzymaly rekami ten jeden przycisk zeby Maly nie uciekal.

Kochane!
Pozdrawiam serdecznie! TEż miałam być listopadówką 2013 ale jak pamiętacie stało się inaczej... teraz wkraczam na forum Majówek 2014 :) Tak kończę 3 miesiąc... bardzo się boję ale jednoczesnie niezwykle cieszę !!! Powodzenia! I duzo radości!!

No juz nas coraz mniej :) ja wygrzewam sie pod kocykiem bo chyba cos mnie chwyta. jeszcze tego mi potrzeba. no i wpatruje sie w siebie szukajac jakis skurczy. :-)

reklama
Ja też co mnie szczyknie to o może już ale niestety nie :-( Ale nic dzisiaj mam niemowlaka w domu (chorego M) wiec trochę może się zajmę czymś innym i nie będe myśleć

Do góry