reklama
natalia2291
Fanka BB :)
Czesc Dziewczyny, u nas ciezka noc nie szlo spac, bole sa ale mniejszej sile. Wczoraj juz tak mnie bolalo ze na kleczkach na lozku kucalam bo niemoglam lezec,az plakalam prawie a moj P biedny niewiedzial jak mi pomoc, za reke trzymal w nocy budzil sie cochwilke i pytal czy boli..
No juz coraz blizej niz dalej, iwonabb czyli trzeba czekac.. aaga84 wiem cos o szalenstwie na ktg, moj Maly tak nieraz wariowal ze uciekal serduszkiem i go polozne musialy znow szukac, siedzialy nieraz zemna na lozku i trzymaly rekami ten jeden przycisk zeby Maly nie uciekal.
No juz coraz blizej niz dalej, iwonabb czyli trzeba czekac.. aaga84 wiem cos o szalenstwie na ktg, moj Maly tak nieraz wariowal ze uciekal serduszkiem i go polozne musialy znow szukac, siedzialy nieraz zemna na lozku i trzymaly rekami ten jeden przycisk zeby Maly nie uciekal.
Caroline_1810
Zaciekawiona BB
Kochane!
Pozdrawiam serdecznie! TEż miałam być listopadówką 2013 ale jak pamiętacie stało się inaczej... teraz wkraczam na forum Majówek 2014 Tak kończę 3 miesiąc... bardzo się boję ale jednoczesnie niezwykle cieszę !!! Powodzenia! I duzo radości!!
Pozdrawiam serdecznie! TEż miałam być listopadówką 2013 ale jak pamiętacie stało się inaczej... teraz wkraczam na forum Majówek 2014 Tak kończę 3 miesiąc... bardzo się boję ale jednoczesnie niezwykle cieszę !!! Powodzenia! I duzo radości!!
natalia2291
Powodzenia Caroline Trzymamy kciuki zeby wszystko bylo ok.. Pozdrawiam
ewelina0307
caroline powodzenia trzymam kciuki wiem coś o tym co czujesz w zeszłym roku też straciliśmy nasze maleństwo ale teraz już blisko szczęscie sie do nas uśmiechneło trzeba wieżyć i mieć nadzieje :-)
natalia2291
Dziewczyny co znowu jest u nas taka cisza...
ewelina0307
bo już nas bardzo mało :-(
natalia2291
no niby tak.. ja juz niewiem co ze soba zrobic, leze w lozku bo bol jak chodze jest niesamowity.. filmow sie mi juz niechce ogladac niewiem co porobic
reklama
ewelina0307
Ja też co mnie szczyknie to o może już ale niestety nie :-( Ale nic dzisiaj mam niemowlaka w domu (chorego M) wiec trochę może się zajmę czymś innym i nie będe myśleć