reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

a my dopiero po obiadku, pewnie i tak zaraz znowu zgłodnieje:-D Co tam dziewczyny u was? Widzę, że już większość to prosi się o bóle żeby jechać na porodówkę.

reklama
no ja tez sie naczytalam i tak zapragnelam zeby synio byl juz z nami ze masakra.

oj, zjadlabym sobie kalafior z bulka tarta :)

Hehehe od 2 dni leży u mnie w lodówce kalafior i jakoś się za niego zabrać nie mogę, bo nie mam na niego ochoty. Iwonabb - jak coś to z chęcią odstąpię :)

reklama
ano czasem tak bywa. ja dzisiaj sie dopierniczalam o wszystko. az sama siebie nie poznawalam. ale pozniej mezowi wytlumaczylam ze to przez to czekanie i w ogole.

Do góry