ursula - mam to samo. Od kilku dni mam taki nadęty brzuszek i Młody jakby trochę mniej sie rusza.... i pojawia się zgaga... zrzucam to wszystko na te upały i pewnie delikatnie odwodnienie, bo mimo że ciągle piję to jeszcze częściej siusiam....
reklama
dehaira ja tak sobie myślę że może żołądek mi gdzieś między płuca wcisnęło ale fakt biegam do łazienki częściej :/ w nocy 4 razy wstawałam ...ehh chyba pogoda nam nie pomaga ale wydaje mi się że z takimi atrakcjami musimy się już powitać na dobre...
zwolineczka
Fanka BB :)
Ursula u nas w Pruszkowie zaczyna się powoli burza. Hurra w końcu, ja mięsa nie jem już jakieś trzy miesiące, sporadycznie co coś złapię . A dzisiaj upiekłam kurczaka i się skusiłam, niestety do tej pory mi się odbija i jest mi niedobrze. wrrr moje łakomstwo....
zwolineczka jakby waliło gradem wielkości kurczaków to daj mi znać bo musiałabym auto kołdrą przykryć
co do jedzenia też mi wszystko leży :/ dziś zjadłam makaron z sosem pomidorowym i warzywami i już żałuję że dodałam paprykę :/
na mięso ochoty prawie w ogóle nie mam, wyjątkiem jest surowy wędzony boczek którego bym z chęcią pochłonęła kilogramami ale rozsądek mi zabrania, bo to surowizna :/ no i żółty ser musiałam odstawić, nawet na pizzy nie przejdzie jak w 4 tyg zwróciłam tak potem co nie zjadłam tak mi się wracało
co do jedzenia też mi wszystko leży :/ dziś zjadłam makaron z sosem pomidorowym i warzywami i już żałuję że dodałam paprykę :/
na mięso ochoty prawie w ogóle nie mam, wyjątkiem jest surowy wędzony boczek którego bym z chęcią pochłonęła kilogramami ale rozsądek mi zabrania, bo to surowizna :/ no i żółty ser musiałam odstawić, nawet na pizzy nie przejdzie jak w 4 tyg zwróciłam tak potem co nie zjadłam tak mi się wracało
sprzedam wózek Lwówek Śląski • Tablica.pl dziewczyny co powiecie na ten wózek ? ja ogólnym wyglądem i ceną jestem zachwycona, i jestem zdecydowana go wziąć. ale macie jakies opinie na ten temat ? bo ja sie wogóle nie znam na co zwrócić uwagę. pomóżcie.
czy moiże ten lepszy ? Wózek 3-częściowy Chojnów • Tablica.pl
i takii jeszcze http://tablica.pl/oferta/wozek-dzieciecy-3w1-tako-jumper-ID2I9eZ.html#e88d7ab6f3
pomóżcie
czy moiże ten lepszy ? Wózek 3-częściowy Chojnów • Tablica.pl
i takii jeszcze http://tablica.pl/oferta/wozek-dzieciecy-3w1-tako-jumper-ID2I9eZ.html#e88d7ab6f3
pomóżcie
Ostatnia edycja:
aga pies już mi wskoczył na kolana
akaiah nie pomogę z wózkiem bo się w ogóle na nich nie znam :/ nie widziałam żadnego z tych co podesłałaś, a patrzyłaś na Wózki Dla Dzieci Opinie opinie o tych modelach?
akaiah nie pomogę z wózkiem bo się w ogóle na nich nie znam :/ nie widziałam żadnego z tych co podesłałaś, a patrzyłaś na Wózki Dla Dzieci Opinie opinie o tych modelach?
reklama
laperedhil
Fanka BB :)
u mnie pod Wro tez burza!! i to ja mam ochote psu na kolana wskoczyc! M sobie poszedl z chlopakami a ja sama w domu! a boje sie burzy
no i dzisiaj tez mi brzuszek wydelo ale to chyba po brokulach
akaiah mi 2 sie podoba najbardziej ale opini nie wydaje bo sie nie znam na wozkach i sama mam dylemat ;-)
no i dzisiaj tez mi brzuszek wydelo ale to chyba po brokulach
akaiah mi 2 sie podoba najbardziej ale opini nie wydaje bo sie nie znam na wozkach i sama mam dylemat ;-)