reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

bylam pierwszy raz na szkole rodzenia podjechalam busem :) dzis trafilam na cwiczenia , calkiem spoko troche sie rozluxnilam. i dostalam 5 toreb gadżetów !! :D tylko narazie rzucilam okiem ale widzialm duzo próbek i butelka aventu nawet sie znalazla :) super ni emusze kupowac :)

ide teraz cos wtarabanic bo mega głodna jestem :)

reklama
rożek w sowy śliczny:)))
akaiah my nie zdecydowaliśmy się na szkołę rodzenia.R musi do pracy chodzić a że do pózna wieczorem robi to nie ma szans na naukę:baffled:

melonowa u nas też finanse przeważyły na nie
Syn od września zaczyna gimnazjum,od września z zalecenia psychologa i nie tylko idzie na basen i ma mieć zajęcia z instruktorem (35 zł za godzinę )sam instruktor a gdzie wejście na basen i dojazd.
Wydatki są tak wielkie że czasem aż mnie rozpacz bierze a mój ex stwierdził że alimenty 350 na syna to wystarczająco dużo.No i dziś jest 19 i jeszcze nie wpłacił kasy a powinien do 15 to zrobić.
Dziś dowiedziałam się od syna że raczej mi w tym miesiacu nie wpłaci bo syna na wyjezdzie do dentysty musiał zabrać i 250 za wizytę zapłacił.

Oj te pieniążki:-( My w prawdzie nie mamy żadnych opłat bo mieszkamy z moimi rodzicami i oni ponoszą wszelkie koszty łącznie z jedzeniem ale za to każdy grosz idzie na budowę naszego nowego domku, już nie mogę się doczekać kiedy tam zamieszkamy ale jeszcze długa droga:-(

Gusiak podziwiam cię i trzymam kciuki za szczęśliwy listopad

IMG_0001.jpgmoje zdobycze :))

Załączniki

• IMG_0001.jpg
    IMG_0001.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 57
Fajne te zdobycze
A pod koniec sierpnia w Krakowie są na błoniach targi dzieciaczkowe.Kurde ale nie pamietam dokładnie bo siostra mi coś wspominała....muszę się jej dopytać

reklama
brackiee co za dupek … o kant dupy niech sobie te 350 zl wezmie co z tym zrobic ;/ szok normalnie ciekawe co on by powiedzial jakby mu dac na przezycie ubranie itp. 350 zl już nie mowie o oplatach ale te podstawowe rzeczy co za czlowiek
ewelina0307 fajnie mieszkac na swoim zawsze to jestes u siebie ale czasami koszty zalamuja ;p
akaiah ale się obłowilas ;p
Gusiak88 wszystko się unormuje i fajnie ze maz pojdzie na konsultacje jednak specjalista to specjalista ;)

Do góry