reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Czesc. Czy was tez tak boli cale podbrzusze jak na okres czy ja swiruje? Zazywam Duphaston 2x1 z zalecenia mojej gin z Polski taki staly tepy bol podbrzusza. Z Oliverem nie mialam zadnych dolegliwos i kompletnie a ktos mi kiedys powiedzial ze brak objawow to zly objaw. Nie wiem co myslec....

reklama
Ja też mam bóle jak na @ tzn. raz są a raz nie ma skórczy. Podobno przez I trymestr to całkiem normalne. Niepokoić się trzeba kiedy pojawia się krew.

meago dobrze że mamy tu u siebie lekarza na pełnym etacie ;-)

A ja z kolei w pierwszej ciąży miałam plamienia między 6 a 7 tygodniem, przestraszyłam się i poleciałam do szpitala. Teraz wiem, że nie było warto bo plamienie może być związane z implantacją zarodka. Ciekawe czy tym razem się pojawi...

Czesc dziewczeta:) Co tam slychac ? Wlasnie sie zastanawiam czy jak przy piewrszym dziecku mialam cesarke powod ( brak postepu porodu i malutka zalatwiala sie w brzuszku) to czy przy drugim dziecku jest konieczna cesarka?Wiem ze to jeszcze kawal czasu ale kazdego kogo sie pytam to nikt nie wie,moze akurat tu znajdzie sie ktos poinformowany a bardzo mnie to zastanawia;) tymczasem zycze milej nocki bez zgagi i skurczy :)

Sarusia ten poród może byc zupełnie inny i ciężko powiedzieć jak się skończy ;-)

Ja zasnęłam po 21 i wstałam pół godziny temu a jestem tak zmęczona że szkoda gadać. No i fasola dzisiaj dokazuje bo mnie muli straszliwie :no:

reklama
Witajcie

Ja wczoraj padlam o 20 a wstalam przed 7 w nocy 3 pobudki do synka tak strasznie kaslal dalam mu Ibum I usnal do rana...

Sarusia- teraz o ile nic sie nie bedzie dzialo z blizna po cc mozesz rodzic naturalnie. Moze ten porod byc inny:)

Ja sobie jeszcze leze... Mezus wstal zrobic mleko mlodemu i slysze ze sprzata kuchnie:)

Do góry