reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Meago- ja mialam z mezem z synem tez bo ja mam - maz ma + i syn przyjal + wiec mialam konflikt zaczyna sie on juz po zagniezdzeniu o ile dziecko przyjmuje krew + . Bo niezgodnosc jest wtedy jak ja mam Rh- maz Rh+ a dziecko przyjmie Rh - . A konflikt serologiczny jak dziecko przyjmie Rh+. Namieszalam strasznie ale chyba wiesz o co chodzi?

Teraz sprawdza chyba to na zasadzie przybywania przeciwcial... Jesli one beda wzrastac w krwi to bedzie znaczylo ze 2 babel tez ma grupe krwi + jesli nie beda wzrastac ma grupe moja - .

Czuje ze juz mnie lamie spanie..ale nie wiem czy sie klasc czy nie bo zdzremne sie teraz a potem znow nie bede spala w nocy:/

Ostatnia edycja:
reklama
Meago a kim jestes z zawodu?? :)

Ja sie nie gniewam tylko przerabialam ten konflikt nie tylko na sobie ale jeszcze w szkole a ze mialam niezla babe z biologi medycznej to wiele nie dala nam zapomniec z zajec:D hehe

Takze teraz mam nie dosc miesniaki to moze byc kolejny konflikt i tak czy siak od poczatku bedzie ciaza zagrozona:/

meago super:-):-):tak: w razie co mozemz walic do ciebie z problemami ??

Ja jestem fizjoterapeutka i masazystka:-) .

meago chetnie ale ktora do ktorej przyleci??:-D

Jak masuje kogos w rodzinie to moj synek leci i chce pomagac wtedy babci czy cioci masuje reke lub noge:-D widok niedoopisania i mega smieszny. Ale wole jednak bardziej rehabilitacje dziecieca :sorry2:

reklama
Do góry