reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Drogie Listopadówki :-)

Jako listopadówka 2010 czuję sentyment... każdorazowo kiedy widzę "Przyszłe mamy listopad... "

Życzę Wam książkowej ciąży, lekkiego porodu i pociechy z kruszynek ;-)

P.S. Pamiętajcie o dużej gondoli, maluszek całą zimę musi w niej przeleżakować + kombinezonik - mój wyrósł z niej po 3 miesiącach (Quinny buzz).

Pozdrawiam ciepło :-)

Kinga super wózek :tak:
Mnie dzisiaj cały dzień nosiło i wybrałam się na drobne zakupy... Kupiłam Małemu 2 bluzeczki, a później moja mama na allegro wylicytowała sweterek i 2 pajacyki :p Już mi się ciuszki w szafce "Kubusiowej" nie mieszczą, a tak trudno się powstrzymać :p Jeszcze mama co chwilę mi jęczy czy idziemy na zakupy albo czy widziałam coś tam na allegro :-p

Akaiah- w sumie żadnych się nie spodziewam:-D ale brat wrócił z delegacji na weekend, a to jest ciasteczkowy potwór i jeszcze przytarmosi swoją dziewczynę, więc myślę, że do poniedziałku wszystko wsuną.

poradziłam się w pewnej grupie na FB w sprawie wózka , polecają kupić tańszą gondolkę , a później zainwestować w lepszą spacerówkę i żęby zrezygnować z tych 3 w 1, podzielacie opinię? bo ja już mam fiksa :( mam kilka fajnych wózków na oku, ale nie mogę sie zdecydować..:baffled:

ja się użeram z moim straym od wczoraj bo zdycha po pępówce :-)

co do wózka my mamy 3w1 bo taki kupił wnusi dziadek - widziałam, rozkładałam i dzwigałam go i jestem zachwycona ;-)

dzien dobry :)

dzisiaj naszczescie brzuch mnie nie boli a wczoraj mialam caly dzien stresa i jechalam na nospie, dzis tylko plecy bola znowu zle spalam albo przewialo mnie.
Na koniec wakacji zakupilismy rolety do salonu i juz z zadnego okna nie bedzie nam nic przeszkadzac ;-)
na szkole rodzenia mowili zeby kupic osobno fotelik dla dziecka bo to jego bezpieczenstwo, musi miec atest. Najlepszy jest ponosc Cybex bo jako jedyny ma 5 gwiazdek, a Maxi cosi 4 a z baza 5. Jest tez baza wpinana na pasy i do niej fotelik na klik i my bysmy tak chcieli bo nie mamy tego iso-fixa w naszym autku :-D
wozeczek tez maxi cosi, albo ten ktorego nie ma w calym wro :D ale jest sklep ktory mi go sprowadzi do obejrzenia bez zadnych kosztow :tak: tylko nie wiem czy stac nas bedzie na wozek 2500 :baffled: maxi - cos mozna uzywany kupic i taki byl nasz plan, no ale zobaczymy - niby mielismy kupic we wrzesniu wozek :-D ale jak kupimy w listopadzie to bedzie dobrze :-p

aaaa nic :tak: wkleje moje inne nabytki w zakupowym :-D
milej niedzieli kochane!

my z M pojedziemy sobie dzisiaj na wyscigi konne :-D:-D

reklama
hej dziewczyny,
ale się dziś wyspałam.

Dziewczyny, od kilku dni mam zdrętwiałe palce u rąk, bolą mnie tak jakby wszystkie były stłuczone. Myślałam, że to dlatego, że był upał i były spuchnięte. Ale juz drugi dzień jest chłodno, a mnie boli coraz bardziej. Tak dziwnie, bo od stawów do połowy palca... każdy jeden. Nie jestem w stanie nic nacisnąć i nieść czegoś "cięższego" np. szklanki z wodą. I ból w pachwinach, taki jak silne zakwasy....
Nigdy nie byłam przewrażliwiona na punkcie swojego zdrowia, ale teraz nie wiem czy tak sobie po prostu boli... czy powinnam się gdzieś skonsultować.

Do góry