reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Drogie Listopadówki :-)

Jako listopadówka 2010 czuję sentyment... każdorazowo kiedy widzę "Przyszłe mamy listopad... "

Życzę Wam książkowej ciąży, lekkiego porodu i pociechy z kruszynek ;-)

P.S. Pamiętajcie o dużej gondoli, maluszek całą zimę musi w niej przeleżakować + kombinezonik - mój wyrósł z niej po 3 miesiącach (Quinny buzz).

Pozdrawiam ciepło :-)

Kinga super wózek :tak:
Mnie dzisiaj cały dzień nosiło i wybrałam się na drobne zakupy... Kupiłam Małemu 2 bluzeczki, a później moja mama na allegro wylicytowała sweterek i 2 pajacyki :p Już mi się ciuszki w szafce "Kubusiowej" nie mieszczą, a tak trudno się powstrzymać :p Jeszcze mama co chwilę mi jęczy czy idziemy na zakupy albo czy widziałam coś tam na allegro :-p

Akaiah- w sumie żadnych się nie spodziewam:-D ale brat wrócił z delegacji na weekend, a to jest ciasteczkowy potwór i jeszcze przytarmosi swoją dziewczynę, więc myślę, że do poniedziałku wszystko wsuną.

poradziłam się w pewnej grupie na FB w sprawie wózka , polecają kupić tańszą gondolkę , a później zainwestować w lepszą spacerówkę i żęby zrezygnować z tych 3 w 1, podzielacie opinię? bo ja już mam fiksa :( mam kilka fajnych wózków na oku, ale nie mogę sie zdecydować..:baffled:

ja się użeram z moim straym od wczoraj bo zdycha po pępówce :-)

co do wózka my mamy 3w1 bo taki kupił wnusi dziadek - widziałam, rozkładałam i dzwigałam go i jestem zachwycona ;-)

dzien dobry :)

dzisiaj naszczescie brzuch mnie nie boli a wczoraj mialam caly dzien stresa i jechalam na nospie, dzis tylko plecy bola znowu zle spalam albo przewialo mnie.
Na koniec wakacji zakupilismy rolety do salonu i juz z zadnego okna nie bedzie nam nic przeszkadzac ;-)
na szkole rodzenia mowili zeby kupic osobno fotelik dla dziecka bo to jego bezpieczenstwo, musi miec atest. Najlepszy jest ponosc Cybex bo jako jedyny ma 5 gwiazdek, a Maxi cosi 4 a z baza 5. Jest tez baza wpinana na pasy i do niej fotelik na klik i my bysmy tak chcieli bo nie mamy tego iso-fixa w naszym autku :-D
wozeczek tez maxi cosi, albo ten ktorego nie ma w calym wro :D ale jest sklep ktory mi go sprowadzi do obejrzenia bez zadnych kosztow :tak: tylko nie wiem czy stac nas bedzie na wozek 2500 :baffled: maxi - cos mozna uzywany kupic i taki byl nasz plan, no ale zobaczymy - niby mielismy kupic we wrzesniu wozek :-D ale jak kupimy w listopadzie to bedzie dobrze :-p

aaaa nic :tak: wkleje moje inne nabytki w zakupowym :-D
milej niedzieli kochane!

my z M pojedziemy sobie dzisiaj na wyscigi konne :-D:-D

reklama
hej dziewczyny,
ale się dziś wyspałam.

Dziewczyny, od kilku dni mam zdrętwiałe palce u rąk, bolą mnie tak jakby wszystkie były stłuczone. Myślałam, że to dlatego, że był upał i były spuchnięte. Ale juz drugi dzień jest chłodno, a mnie boli coraz bardziej. Tak dziwnie, bo od stawów do połowy palca... każdy jeden. Nie jestem w stanie nic nacisnąć i nieść czegoś "cięższego" np. szklanki z wodą. I ból w pachwinach, taki jak silne zakwasy....
Nigdy nie byłam przewrażliwiona na punkcie swojego zdrowia, ale teraz nie wiem czy tak sobie po prostu boli... czy powinnam się gdzieś skonsultować.

Do góry