reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Witam Was kochane...pod Wołominem, dziś deszczyk, pochmurno, i waiterek, w koncu jest czym oddcychac.Ale ja sie w cale nie czuje lepie,mam jakies zawroty głowy, i golnie mi słabo i ciezko...Pokaze Wam jaki ja wózek kupiłam, gdyby nie drobne zarysowania na stelarzu, nie widac po nim zebył uzywany. Zdjęcie0413.jpgZdjęcie0415.jpg

Sorki za widok
z oddali, kibelek i wannna...to sa pokoje które są wyszykowane juz w sumie, i trzymamy w nim wszystkie rzeczy ktore kupujemy do mieszkania.Póxniej zrobie zdjecie to pokaze Wam jaki zestaw mebli(dla chłopaków do pokoju)
tez uzywany dostalam od swojej ciotki chrzestnej.

Załączniki

• Zdjęcie0413.jpg
    Zdjęcie0413.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 80
  • Zdjęcie0415.jpg
    Zdjęcie0415.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 75
Ostatnia edycja:
reklama
Kinga bardzo ładny wózeczek,
my cały czas chcieliśmy 3w1 ale na szkole rodzenia nam tłukli, że fotelik samochodowy powinien być dobrze doopasowany do auta i teraz jakoś nie wiem jak mam kupić wózek :)

Dzięki, wydaje mi sie, ze za taką kase i stan wózke a3-czesciowego nie moge marudzic.Jesli miała bym tylko sie do czegos przyczepic to kolory wybrała bym inne gdybym kupowała nowy.Ten wózek, ma gobdole, nosidełko i spacerówke , nie ma fotelika samochodowego.

andzia86 poleżałam i wczoraj przeszło :)
akaiah nie znam się na wózkach ale ten 3 mi się najbardziej podoba :)
KingaoO fajny ten wózek :)

Hej mamusie
wreszcie pogoda za oknem sprawiła że mogę normalnie żyć:-)
Więc domek wysprzątany ciasto upieczone zostało mi troszkę prasowania i wykąpać babcię:-D
czekoladka może to potówka?mnie też opsypało brzuch i bioderka
kinia wózek śliczny.kolorek jak dla dziewczynki ok.Mój R popatrzył i mówi O Boże różowy:szok:
ale wszyscy już chyba wiedzą że on różowego nie lubi:baffled:

Witam się i ja :)
Czekoladka- mnie również coś wyskoczyło, nie ma tego dużo co prawda, ale swędzi i wnerwia:sorry2:

Ja już się odrobiłam:-) dom posprzątany, szarlotka upieczona, sernik na zimno z brzoskwiniami zrobiony, leczo właśnie dochodzi. Nareszcie siadłam:-D miłego wieczorku

reklama
Do góry