reklama
Ja tez uwielbiam jazdę autem stąd moje zaskoczenie, że miałabym tego nie robić znalazłam patent na moje gorące stopy - owinęłam zmoczonym w lodowatej wodzie ręcznikiem i co jakiś czas zmieniam strony ręcznika. Do tego ręcznik mokry na kark - ale o tym juz pisałyście.
marys25
Fanka BB :)
aaga.... ja tez wrodzilam sie w tatusia zawodowego kierowce uwielbiam jezdzic na urlop do Polski jechałam sama z polski tak samo w sumie 2500km jeszcze z tymi zrobionymi po polsce ogolnie do porodu zamierzam jezdzic i bardzo realne staje sie to ze moge sama jechac rodzic bo maz z pracy ma 140km wiuec moze nie zdazyc sasiedzi w pracy a reszta to starsze panie gorzej bo nie wiem co zrobie z Adasiem
a ja dzisiaj bym sie niezle poparzyla robilam obiad smazylam kotlety... odstawilam patelnie i chcialam przekrecic kotlety i wtedy wybuchl olej i cala mnie opryskało od buzi po nogi bo stalam w bluzce i majtkach zlapalam recznik i zimna woda sie wytarłam ale na szczescie nic mi nie jest
a ja dzisiaj bym sie niezle poparzyla robilam obiad smazylam kotlety... odstawilam patelnie i chcialam przekrecic kotlety i wtedy wybuchl olej i cala mnie opryskało od buzi po nogi bo stalam w bluzce i majtkach zlapalam recznik i zimna woda sie wytarłam ale na szczescie nic mi nie jest
Laptop mi się gotuje :/
Nic i nikt poza dzieckiem potrzebującym obiadu nie zmusiłoby mnie do stania przy patelni Dziś pewnie na kolację wciągnę kilo nektarynek. No chyba że wracając od gin wpadnę na makabryczny pomysł i podjadę do Mc'a
Widzę że burze się zaczynają pojawiać, oby dziś doszły do mnie! )
Blitzortung.org
Nic i nikt poza dzieckiem potrzebującym obiadu nie zmusiłoby mnie do stania przy patelni Dziś pewnie na kolację wciągnę kilo nektarynek. No chyba że wracając od gin wpadnę na makabryczny pomysł i podjadę do Mc'a
Widzę że burze się zaczynają pojawiać, oby dziś doszły do mnie! )
Blitzortung.org
reklama