reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Ja tez uwielbiam jazdę autem :) stąd moje zaskoczenie, że miałabym tego nie robić :) znalazłam patent na moje gorące stopy - owinęłam zmoczonym w lodowatej wodzie ręcznikiem i co jakiś czas zmieniam strony ręcznika. Do tego ręcznik mokry na kark - ale o tym juz pisałyście.

pusciłam koncert Alter bridge na cały regulator a Tymek skaczee i hopsa jak nigdy :) chyba wiem juz jaki bedzie jego ulubiony zespół do zasypiania :)

aaga.... ja tez wrodzilam sie w tatusia zawodowego kierowce uwielbiam jezdzic:tak: na urlop do Polski jechałam sama z polski tak samo w sumie 2500km jeszcze z tymi zrobionymi po polsce:-D ogolnie do porodu zamierzam jezdzic i bardzo realne staje sie to ze moge sama jechac rodzic bo maz z pracy ma 140km wiuec moze nie zdazyc sasiedzi w pracy a reszta to starsze panie :baffled: gorzej bo nie wiem co zrobie z Adasiem :rofl2:

a ja dzisiaj bym sie niezle poparzyla:baffled: robilam obiad smazylam kotlety... odstawilam patelnie i chcialam przekrecic kotlety i wtedy wybuchl olej i cala mnie opryskało od buzi po nogi bo stalam w bluzce i majtkach:no: zlapalam recznik i zimna woda sie wytarłam:baffled: ale na szczescie nic mi nie jest:tak:

Laptop mi się gotuje :/
Nic i nikt poza dzieckiem potrzebującym obiadu nie zmusiłoby mnie do stania przy patelni ;) Dziś pewnie na kolację wciągnę kilo nektarynek. No chyba że wracając od gin wpadnę na makabryczny pomysł i podjadę do Mc'a ;)

Widzę że burze się zaczynają pojawiać, oby dziś doszły do mnie! :))
Blitzortung.org

reklama
Do góry