reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
No Kobitki powiem Wam że dziś zrezygnowałam z tej szkoły, wzięłam leki i już czuję że nie jest dobrze, jadę tylko na 18 do lekarza.
Wiatrak niewiele daje ale tak sobie myślę że lepiej że nas dopadły te upały teraz a nie na koniec ciąży albo na poród. Kurde wystarczy że chwilę mam nogi na ziemi jak siedzę i już mi lekko stopy puchną. Nie chcę wiedzieć jak będą wyglądały wieczorem. Poprzednio tak mi spuchły że jak zdjęłam buty to miałam je odciśnięte na stopach aż takie fioletowe bruzdy się porobiły. Dziś zakładam japonki i mam to w nosie :p

aga czekam na te burze co zapowiadają, jutro mają przyjść ponoć...

Może niebawem odetchniemy. Też tęsknię za wrześniem :) a nawet pierwszy raz za listopadem :) no dobra, niech już będzie grudzień, żeby było po najgorszym - porodzie :p
nadrabiam zaległości w książkach. Rano byłam na pobraniu krwi - przeciwciała rh, tokso i morfologia + mocz. Ursula nie dziwię się, że zrezygnowałaś z zajęć. Ale masz rację, gorzej jak taka pogoda by nam się na poród trafiła lub końcówkę ciąży.

ja mialam burze u siebie w nocy..tak bombardowało jak na wojnie. ale nic nie dało, dalej duchota. Wstalam o 5.30 z M bo szedł do pracy i popatrzylismy na termometr okienny bylo 2 stopnie już o 5.30 ! :szok:

mialam isc na wizytę w poniedzialek , ale idę jutro gulka powoli rośnie nie chce doprowadzić do zakażenia ponownego, już mam wyniki porobione, wiec jutro pójdę z dwiema rzeczami na raz..

ojciec dzwonił do mnie wczoraj, niezbyt trzeźwy..:crazy: i mówi ze matka już takie głupoty wygaduje ze zaczał ją nagrywac.. a matka dalej tweirdzi ze jak ona sie kłóci z ludźmi to ojca wina mimo ze nic sie nie odzywa.. co za ludzie.. dom wariatów.,

Ja idę w sobotę na następne wesele, zapowiadają 19 stopni i deszcz i mam nadzieje, że sie ochłodzi. Siedze cały czas w kuchni bo tu mam płytki che chłodu!!!!!

Czy w ciąży normalnie prowadzicie samochody? Teściowa moja miała obiekcje do tego, że nie powinnam, że ryzykuję. Nigdy nad tym się nie zastanawiałam, ale z tego co wiem, to nie ma przeciwwskazań. Czy się mylę?

aaga tesciowa wie najlepiej ;-)
jesli sie dobrze czujesz, nie ma przeciwskazan do prowadzenia samochodu, pasy pod brzuszek i nic nie stoi na przeszkodzie aby jezdzic :tak:
wiadomo moze nie w 9 mcu ale teraz czemu nie :tak:

No tak, zapomniałam, że teściowe są wszechwiedzące :) Czuję się dość dobrze (poza upałami oczywiście), ale w aucie klima, więc nie widziałam problemu, aby jeździć nadal. Dzięki za rozwianie wątpliwości :)

reklama
aaaga spokojnie możesz prowadzić jeśli czujesz się na siłach... ja uwielbiam być za kólkiem i jak na razie wszystko ok, mieszcze się, pasy trzymają się pod brzuszkiem :)

pozamykałam okna, żeby ten upał już do mnie nie wchodził i lezę pod wiatrakiem,ale już resztki sił nawet na leżenie :)

Do góry