zwolineczka
Fanka BB :)
gnosia 24 gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej kobietki ale mnie rozśmieszyłyście tymi wczorajszymi wizjami o koniach ja niestety nie mam konia jak załatwić nawet traktoru nie dam rady wyczarować ale M może mnie na motorze zawieźć może jakby skrzyknąć znajomych to i paradę do szpitala by mi zrobili
ursula mam nadzieję że to tylko hormony i wszystko się uspokoi (oby szybko) bo sama ze sobą zwariuję
amethys ja tak samo myślę że karmienie piersią nie ogranicza a nawet ułatwia życie ja nie musiałam się martwić jak gdzieś jechaliśmy że trzeba butelkę i ciepłą wodę i mleko zabrać, wszystko co trzeba gotowe przy sobie miałam , na początku byłam na jakiejś tam lekkiej diecie ale później stopniowo włączałam normalne jedzenie i jadłam co chciałam, jak widziałam że coś małemu nie pasi to uważałam żeby mniej tego jeść.
BunnyCukino straszne zadźgał matkę?
akaiah a powiedziała po co masz zrobić ten tes ciążowy?
melonowa89 1500 zł za dwa tyg w urlopie to dla mnie też jest dużo i na 100% się przyda a powiedz mi taki śpiworek to do czego jest? bo ja tępa jestem bez rękawków nie miałam a właśnie dostałam 2 takie i się zastanawiałam, na kurtkę się to zakłada? czy do spania zamiast kołderki? sorry za durne pytania ale naprawdę nie wiem
annie. u mnie jest brzydka pogoda a powiem Ci że ten ponton to dobra sprawa można dziurkę jakąś zrobić no i z piersi mi już po kropelkach wychodzi najczęściej jak się kąpię.
akaiah nie mam pojęcia czy wielkość ma jakieś znaczenie, ja mam sutki ogromne, serio ogromne jak taka duża cytryna i bałam się że mały nie będzie wstanie sobie poradzić ale dał radę
Co do teściowych czy mam to u mnie nadal bez zmian, teściowa nadal nie wie nawet na kiedy mam termin, nie wie nic, bo udaje że ten temat nie istnieje, nawet ostatnio poszłam od lekarza do niej ( bo mieszka koło przychodni) i pytała gdzie byłam ale udała że nie słyszy że u ginekologa. Moja mama z tatą za to zaczeli mi podsyłać warzywa i owoce z działki wczoraj tata nazbierał mi wiaderko porzeczek czarnych i czerwonych
coś miałam jeszcze napisać i nie pamiętam aaaaaa z tym karmieniem to napiszę jeszcze że młody potrafił przysysać się do mnie co 2h tak na 1h aż wkońcu wyczaiłam że On mnie traktował jak przytulankę- smoczek i po jakimś czasie mu kupiłam smoczek z aventu taki niby sutek i było po kłopocie jak chciałam gdzieś iść to ściągałam pokarm i tatuś czy siostra zostawała z bąblem a my np. mogliśmy skoczyć do kina bardzo bym chciała żeby teraz też mi mały ssak dobrze jadł z cyca
moja sąsiadka w szpitalu po porodzie dostała zastrzyk i nie karmiła swojej córki ani razu.Powiedziała że nie chce karmić piersią i tyle...