reklama
czekoladka21
Mama Nadzi :*
meago- część wiedziała a część nie..... miałam specialnie dobrana by nie bylo nic widać:-):-):-) ponieważ ksiądz nie wiedział, nie chcieliśmy.
marys25
Fanka BB :)
BunnyCukino głupimi babami się nie przejmuj, zawsze znajdzie się ktoś dla kogo jesteśmy za grube lub za chude nie dogodzisz ludziom
maddlena tulę Ciebie mocno i trzymam mocno kciuki aby było dobrze. Moja koleżanka miała wiele badań i wszystkie wskazywały zespół dawna a synek urodził się całkiem zdrowy. Trzymam kciuki aby tak było u Ciebie że dzidzia będzie zdrowa.
andzia86 gratuluję ruchów )
BunnyCukino fajnie że możesz się tak bawić z dzidzią )
Magda86Poznań jakaś wredna ta koleżanka ja cały czas czuję się jak wieloryb
akaiah a ta kara to dla niego czy dla Ciebie?
kamilka87 jak dziś zdrowie?
rojku współczuję braku smaku i wielkie dzięki za multicytat
Polakmatka ja również tak to widzę że reklamujesz swój blog.
czekoladka21 a po co się liczy ruchy dziecka?
martula1985 tulę Ciebie mocno :* fajnie że się odezwałaś :*
avocado straszne te zdjęcia ble
nonek90 mocno stłukłaś te kolana? dobrze że tylko tak się skończyło, ile było tych schodów?
andzia86 miło mi że o mnie pamiętałaś ) :*
laperedhil witaj i współczuję takiej wizyty polecam melisę albo trutkę na szczury dla "mamusi"
czekoladka super zdjęcia )
Miałam zepsutego laptopa dopiero go dziś wieczorem odebrałam z naprawy
Byłam u lekarza i zaraz wszystko opiszę w odpowiednim wątku )
Dostałam przesyłkę z bebionu, pudełeczko na wyniki i płyta z muzyką dla dzidzi w brzuchu )
Tęskniłam za wami
maddlena tulę Ciebie mocno i trzymam mocno kciuki aby było dobrze. Moja koleżanka miała wiele badań i wszystkie wskazywały zespół dawna a synek urodził się całkiem zdrowy. Trzymam kciuki aby tak było u Ciebie że dzidzia będzie zdrowa.
andzia86 gratuluję ruchów )
BunnyCukino fajnie że możesz się tak bawić z dzidzią )
Magda86Poznań jakaś wredna ta koleżanka ja cały czas czuję się jak wieloryb
akaiah a ta kara to dla niego czy dla Ciebie?
kamilka87 jak dziś zdrowie?
rojku współczuję braku smaku i wielkie dzięki za multicytat
Polakmatka ja również tak to widzę że reklamujesz swój blog.
czekoladka21 a po co się liczy ruchy dziecka?
martula1985 tulę Ciebie mocno :* fajnie że się odezwałaś :*
avocado straszne te zdjęcia ble
nonek90 mocno stłukłaś te kolana? dobrze że tylko tak się skończyło, ile było tych schodów?
andzia86 miło mi że o mnie pamiętałaś ) :*
laperedhil witaj i współczuję takiej wizyty polecam melisę albo trutkę na szczury dla "mamusi"
czekoladka super zdjęcia )
Miałam zepsutego laptopa dopiero go dziś wieczorem odebrałam z naprawy
Byłam u lekarza i zaraz wszystko opiszę w odpowiednim wątku )
Dostałam przesyłkę z bebionu, pudełeczko na wyniki i płyta z muzyką dla dzidzi w brzuchu )
Tęskniłam za wami
amethys
mother of five
Czekoladka piękne zdjęcia... cudną para jesteście...ale najbardziej urzekł mnie(przepraszam ) bukiet... Ja tak strasznie kocham goździki...z goździków był prawda???? Po prostu piękny!!!!
Jolka6621
Maryś- ja również dziś dostałam tą płytę z bebilonu. A to opakowanie na książeczkę i wyniki w moim przypadku jest jak znalazł, bo ja nigdy nie mogę utrzymać tych karteczek w jednym miejscu razem.
Czekoladka- piękne zdjęcia, ale najpiękniejsza Ty (z dzidziusiem, bo teraz Was dwoje )
Pojadłam se suszonych pomidorów z serkiem, kupiłam w biedronce, pyszne były i tuczące, bo w oleju. Teraz leże jak kłoda- przejedzona. Niby nie jem tak duzo, a czasem łatwo się przejadam.
Czekoladka- piękne zdjęcia, ale najpiękniejsza Ty (z dzidziusiem, bo teraz Was dwoje )
Pojadłam se suszonych pomidorów z serkiem, kupiłam w biedronce, pyszne były i tuczące, bo w oleju. Teraz leże jak kłoda- przejedzona. Niby nie jem tak duzo, a czasem łatwo się przejadam.
Czekoladka piękne te zdjęcia, do dnia ślubu zawsze się wraca z łezką w oku( przynajmniej ja;-))
Maryś25 cieszę się że u Cienie wszystko dobrze. Ja przez remont też mam cięzko z dostępem do forum , ale mój G. zobaczył jak się juz uzależniłam i wykombinował tak zebym jednak miała net na kompie. Narazie się sprawdza:-)
Maryś25 cieszę się że u Cienie wszystko dobrze. Ja przez remont też mam cięzko z dostępem do forum , ale mój G. zobaczył jak się juz uzależniłam i wykombinował tak zebym jednak miała net na kompie. Narazie się sprawdza:-)
Mama Kangura
Hej dziewczynki
Przebrnęłam przez wszystkie posty ufff...
Martulka - tęsknimy za Tobą strasznie, odzywaj się do nas!!!
Bunny - ojaaaaa gratuluję córci, śliczna sukienka ))
Akaiah - moja teściowa namawiała nas, żeby koniecznie był Jan po dziadku (jej ojcu). Myślałam, że szlag mnie jasny trafi! A co do wiedzy, to odradzała mi badania prenatalne (pomiary itp) bo twierdziła, że są inwazyjne!!!! (sick!) Szkoda gadać, aż mi się ciśnienie podnosi
A ja dzisiaj kursowałam, kupiłam w lumpiku czerwoną sukienkę za całe 13 złotych Jest taka fajna elegancka i wreszcie będę mieć w czym chodzić na upały. Kupiłam też 6 kg truskawek: poporcjowałam i pomroziłam. Teraz kolejną partię przerobię na dżemik pycha
Jutro na szczęście lenistwo, a w piątek śmigamy z M. w delegację do Katowic
Ahh no i bym zapomniała
czekoladko -gratuluję pięknego ślubu. Wyglądałaś zjawiskowo no i w ogóle bym nie powiedziała, że jesteś w ciąży
Nonek -kochana tulę cię i może ty nie chodź sama po schodach A tak na poważnie, obyś więcej nie miała takich przygód
Przebrnęłam przez wszystkie posty ufff...
Martulka - tęsknimy za Tobą strasznie, odzywaj się do nas!!!
Bunny - ojaaaaa gratuluję córci, śliczna sukienka ))
Akaiah - moja teściowa namawiała nas, żeby koniecznie był Jan po dziadku (jej ojcu). Myślałam, że szlag mnie jasny trafi! A co do wiedzy, to odradzała mi badania prenatalne (pomiary itp) bo twierdziła, że są inwazyjne!!!! (sick!) Szkoda gadać, aż mi się ciśnienie podnosi
A ja dzisiaj kursowałam, kupiłam w lumpiku czerwoną sukienkę za całe 13 złotych Jest taka fajna elegancka i wreszcie będę mieć w czym chodzić na upały. Kupiłam też 6 kg truskawek: poporcjowałam i pomroziłam. Teraz kolejną partię przerobię na dżemik pycha
Jutro na szczęście lenistwo, a w piątek śmigamy z M. w delegację do Katowic
Ahh no i bym zapomniała
czekoladko -gratuluję pięknego ślubu. Wyglądałaś zjawiskowo no i w ogóle bym nie powiedziała, że jesteś w ciąży
Nonek -kochana tulę cię i może ty nie chodź sama po schodach A tak na poważnie, obyś więcej nie miała takich przygód
Ostatnia edycja:
reklama
Andzia- to dopiero ja jestem uzalezniona codzien na kompie i na telefonie hehe ...
Czekoladka przepiekne zdjecia) slicznie wygladaliscie
Marys super ze znow jestes
Ale mam dzisiaj zgage :/ ale moja troche wina bo przejadlam sie na wieczor..zawsze sie pilnuje nie jem od 18 a dzis nie wiem co mnie podkusilo:/
Czekoladka przepiekne zdjecia) slicznie wygladaliscie
Marys super ze znow jestes
Ale mam dzisiaj zgage :/ ale moja troche wina bo przejadlam sie na wieczor..zawsze sie pilnuje nie jem od 18 a dzis nie wiem co mnie podkusilo:/