reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

KingaoO dobrze że już jest lepiej , po wizycie pewnie już bardziej spokojna jesteś, staraj się nie martwić za wiele, teraz najważniejsza Lenka:) a zdjęcie super
co do ubrań ciążowych to ja narazie mam tylko spodnie, które dostałam, kupiłam kilka bluzeczek luźniejszych takich nieciążowych, jedne leginsy no i bielizne. Idziemy na 2 wesela więc muszę kupić bardziej elegancką sukienkę.
Ja dzisiaj idę do endokrynologa, trzymajcie kcuki żeby się nie okazało że guzek na tarczycy bardziej się powiększył.:-(

reklama
Witam po weekendzie jak zwykle:)

Mówicie o ubraniach ciążowych, ja kiedyś pisałam na wątku że moim zdaniem fajnie zainwestować w uniwersalne ciuszki, na allegro jest mnóstwo i nie drogo, ciążowe to prawda są masakrycznie drogie, przymierzałam raz i czułam się w takich spodniach jak słonica poza tym miałam wrażenie że wszystkie są takie same. W związku z tym jak narazie zainwestowałam w rozciągliwe spodnie, w szorty się mieszcze jeszcze, generalnie miałam pół garderoby zbyt luźnej bo często waga mi się wahała niestety z racji guzków na tarczycy a potem pcos, może będe mieć to szczęscie i nie zbankrutuje na ubrania ;)

Co do wózka my sie zastanawiamy nad mothercare spin. Mamy okazje kupić okazyjnie :)
Masło maślane, przepraszam:-D

MamaKangurka jakbym miała tak jak Ty, możliwość kupienia wózka od kogoś kogo znam i ufam to i tym razem kupiłąbym używany, bo wiadomo pieniążki będą potrzebne na inne potrzeby dziecka. Niestety kuzynka, która urodzila rok temu w styczniu swój wózek już sprzedała naszemu kuzynowi.
Za to z ciuszkami dla Majeczki nie będziemy mieli problemu, bo już ta sama kuzynka zadeklarowała się, że ma dla nas dwa wielkie worki ciuszków po jej Laurze. Przyznam się, ze bardzo się ucieszyłam, bo wiem co to za ubranka i w jakim stanie. Wiadomo, że i tak kupimy Majeczce kilka ciuszków od nas, ale to naprawdę ogromne odciążenie finansowe. Misiek też do dwóch lat chodził głównie w używanych ciuszkach po synku mojej koleżanki, a teraz głównie mój ojciec z żoną mu kupują, bo mają fioła na tym punkcie;-)

Justyn.ka weszłam na stronkę z tym wózek o którym napisałaś, ładny:-)

Ostatnia edycja:
Avocado - do h&mu i innych to pojadę sobie jutro po wizycie ;) Muszę coś sobie kupić, bo zwariuję. Wczoraj mieliśmy już wychodzić na obiad do mamy, kiedy stałam w garderobie i byłam załamana, bo przed ciążą nosiłam się raczej w ciuchach dopasowanych, a tu nagle nic nie pasuje! W rzeczy do pracy się nie ubiorę, bo to sama urzędówka, więc się nie nadają. Muszę kupić tuniki i większe sukienki, myślę, że wystarczy kilka sztuk, żeby poczuć się lepiej :) Na jesień mam za to długie swetry i do tego będą getry i już :) Jakoś nie mogę przekonać się do spodni ciążowych, wydają mi się tak słoniowe ;P Zdecyduję się chyba tylko na szorty :)

ale dużo napisałyście...
Rojku klienci dali nam propozycje cenową niższa niż chcieliśmy o dużo kasy, wiec sie zastanawiamy czy warto...
ja dziś nerwowa przed wizytą, wiec wybaczcie że nie odpisze wam wszystkim. buziaki

reklama
cześć maleństwa :D
melonowa89 dzidzia mnie kopie :) i to całkiem nieźle fika czasem :) a gratulowałam bo wiem jak każda na to czeka :))
KingaoO dobrze że jest ok, odpoczywaj i się nie stresuj, a z tą pracą to się nie wygłupiaj! Super zdjęcie :)
Ja też lubie i zazdroszczę ikei, i też do Gdańska muszę jeździć :( teraz planuję tak w sierpniu pojechać i kupić coś dla dzidzi :)
andzia86 trzymam kciuki i daj znać :) no i za wszystkie które mają gina też trzymam :)
Wiecie co ? ja mam teraz tak wrażliwą skórę że masakra :( wcześniej wklejałam wam zdjęcia jakie ciuchy kupiłam sobie na allegro no i tam są spodnie które mają len....no i jak dłużej w nich pochodzę to mnie drażnią na udach :( masakra, jeśli któraś ma taką skórę wrażliwą to uważajcie na spodnie z lnem aby nie były zbyt twarde szwy :( muszę sobie puderkiem dla dzieci sypać :(

Do góry