reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

ursula biedaku to teraz faktycznie ksiazka w reke :)

agatka ja serniczek zrobilam w poniedzialek,a do tej pory nie wiem jak smakuje, bo mi odeszła na niego ochota :) A zrobiłam właśnie tak, że do zmiksowane truskawki pomieszałam z galaretkami, ale oczywiscie rozuszczonymi w jak najmniejszej ilosci wody.

Dziewczynki może właśnie polecicie coś do czytania? Na grudniowkach mamy tez taki watek co warto przeczytać :) Może z czasem i nam będzie potrzebny.

reklama
Ja bardzo lubie sensacje wiec: Coben i tym podobne :) teraz czytam ksiazki Jo Nesbo :D
a z innej beczki tworczosc Jonathan Carrolla troche specyficzne nie do konca wiem jak je zaklasyfikowac :)

meago spokojnie :) tak jak napisałaś nie ma presji to nie zawody :) wiadomo że każda by chciała już, ale jesteśmy na tym etapie że za chwilę każda już będzie czuła :)) i będzie pełnia szczęścia :)
gdzieś tam czytałam że czasami kobiety czują ruchy ale mylą je z burczeniem w brzuchu czy z ruchami jelit :) i odwrotnie :D

Dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa, jesteście PRZECUDOWNE, aż się wzruszyłam :) Ale cholernie się cieszę że Was "mam", z Wami czas na pewno szybciej zleci :)
Meago co do ruchów chcę Ci powiedzieć że ja dopiero przedwczoraj zorientowałam się że to co czuję to nie są jelita :p dokładnie tak jak pisała marys zauważyłam po kilku dniach że te niby ruchy jelit zaczynają być do siebie podobne i powtarzają się np jak rano wstaję po nocy, albo późnym wieczorem jak kładę się spać. Jeszcze pare dni i też będziesz się cieszyć.:happy:

meago masz racje, nie ma ciśnienia. W swoim czasie poczujesz i już. Nie chcę zostać zlinczowana, ale trochę dla mnie mało wiarygodne jest, że ktoś w pierwszej ciąży czuje ruchy przed 17/18 tygodniem :) Ale to tylko moje zdanie.

avocado ja wstyd się przyznać, ale jak wpadłam w cug z tymi żałosnymi literacko, ale jakoś wciągającymi książkami o greyu, to czytałam na komputerze, ale to po części dlatego, ze nie chciałam na to kasy wydawać, a w bibliotece u nas tego nie było. Poza tym przypadkiem wolę te papierowe :)

Teraz jakoś się tak lubię udmóżdżać i rozmarzać przy książkach z wątkiem miłosnym (nie takich w typie Grey'a), czyli lekkich :) jak jeszcze jakiś humor w nich jest, to jest bosko :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
avocado gratuluje ruchow ;D u mnie nadal cisza mam nadzieje ze niedlugo dzidziolek się rozbryka
DoMisia1985 to trzymamy kciuki za dziewczynke :D
Agatka2 fajne te koszulki ale na moich cyyckach by się nie utrzymaly heh mam takie wielkie ze moglyby spasc ;/
kika80815 zdrówka życze
justyn.ka ja pisałam o wyrywaniu… kochana idz jak najszybciej nie czekaj za dlugo bo babka mi powiedziała ze tragedia mogla być taki był już zaropialy i nie dziwne ze znieczulenie nie działało ;/ duzo drowka dla synka
malabiala gratuluje kopniaków ;D
nonek90 gratuluje :D trzymam kciuki za egzaminy :D i podziel się pierogami ;p
ursula gratuluje ruchów :D i odpoczywaj :* niech Alunia troche posiedzi w brzucholku :p zdrówka wam zycze

gdynianka1 dziekuje :* wczoraj nie było za fajnie ;/ dzioslo bolalo dosyc dlugo z japy leciała mi krew no i doszla do tego Glowa i ucho tak mi zaczęło pekac z bolu a mialam wczoraj jeszcze ten egzamin „co zekomo go nie zdalam” na szczescie mam wpis z pozytywna ocena i zostaje obrona. Jak wróciłam do domu wczoraj ok. 18 to zaraz się kladalam spac wstalam o 22 się czegos napic i tak spalam do rana co prawda się krecilam bo bolalo dziąsło i Glowa i strasznie mi duszno było… a dzis…. Znowu boli ale mysle ze dam rade ;/

dziekuje dziewczyny za troske :*
Miłego dnia wam życze

Do góry