reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Hej dziewczyny, stęskniłam się za wami! Żeby nie powtarzać, więcej napisałam w zamkniętym wątku.

U mnie ok, wczoraj miałam badanie z krwi na AFP, czy jak tam się to nazywa. Meago - nasza lekarko, wiesz może jakie są normy? Trochę się denerwuję.

A mnie od kilku dni łapie zgaga morderca. Takiego palenia w przełyku nie czułam nigdy w życiu. Macie na to jakieś sposoby? Po tygodniu przerwy wracam do żywych a nasz maluch powoli staje się Adasiem. Są już postępy ;l)

Całuję!

reklama
Maddlenka - wszystkie jesteśmy z tobą. Myślę, że amniopunkcja powinna dać odpowiedź na wszystkie pytania. 30 procent to dużo i nie dużo, pamiętaj, że o tym, że maluch będzie zdrowy wciąż świadczy całe 70 procent. To sporo!

Dziewczyny no widocznie nie jesteście az tak na bieżąco bo o grupie była jawnie mowa na forum. Skoro nic o tym nie wiedziałyście, to znaczy, że tego po prostu nie doczytałyście z takich czy innych względów. Grupa zamknięta jest dla osób, które udzielają się na forum regularnie. Nie chodzi o to, żeby którąś z Was pomijać tylko o to, żeby forum zamknięte nie zrobiło się drugim otwartym. Jeśli czujecie się pokrzywdzone zwróćcie się do Rojku bo to ona administruje tą grupę.

W tej chwili czuję się pokrzywdzona - pisałam, że nie czytałam forum przez prawie dwa tygodnie bo miałam plamienia i leżałam w łóżku, a nie miałam czasu przeczytać 200 stron postów, ale jeśli z tej przyczyny mam być odrzucona - ok, jakoś to przeboleję. Przykro mi tylko, bo dziewczyny zajmujące się "grupą zamkniętą" mogły napisać do dziewczyn, które się udzielają o grupie i do niej zaprosić.

Trzymajcie się ciepło. Już nie będę Was nudzić.

Ostatnia edycja:
martula my Cie widzimy ze jestes zagladasz i jeszcze chyba 3 osoby napewno dolaczycie nam chodzilo o to ze byly dziewczyny ktore sie pokazaly oznajmily ze sa w ciazy i do dzis ich nie widac:no: takze nie bierz do siebie tego:no:

reklama
meago, widocznie, ja nie wiem, nie przesiadywałam na forum codziennie bo na początku leżałam a potem domykałam swoje sprawy rodzinne i zawodowe i zwyczajnie nie miałam czasu, teraz mam, i chciałabym z Wami pogadac, podzielić się swoimi problemami bo nie mam z kim, juz teraz nawet nie chodzi o jakieś grupy, ale prowadzenie monologu tez zdaje się być bez sensu, koło się zamyka, przepraszam ale tak to z mojego punktu widzenia wygląda i wyjde na zrzęde ale przynajmniej powiem co mi leży na sercu. O!
Mam dziś trudny dzień.. :-(

Do góry