reklama
melonowa89
Fanka BB :)
czekoladka21
Mama Nadzi :*
Maddlena- Napewno szybciutko cię wypuszczą i bedzie wszystko z wami ok.Trzymajcie sie i dużo odpoczywaj.
czekoladka21
Agatka2- raczej takie cos jak sushi należy unikać więc radziłabym nie jeść.
czekoladka21
Czytałam że sushi, orzeszki ziemne , niedogotwane mięso oraz surowe , sery feta nalezy unikać.Więc nie wiem może wymysl inną potrawę.
Jejku, coraz trudniej jest nadrobić zaległości tutaj- tyle wpisów
Już zdążyłam zapomnieć, która się tu rano denerwowała przez swoją grupę- kochana miałam wczoraj podobną sytuację. W niedzielę mamy zaliczenie z oceną i musimy napisać pracę na kilka stron. Facet jest generalnie lajtowy i całą grupą mamy korzystać z jednych materiałów. Dzwonię wczoraj do jednej koleżanki i pytam jak jej idzie praca, itp. A ta mi mówi, że rozmawiała z 2 naszymi koleżankami i one nie mają zamiaru pisać tej pracy, bo mają zamiar wziąć moją i sobie skserować, bo one się wysilać nie będą, skoro on tego nie będzie czytał ależ się wpieniłam! Stwierdziłam, że na każdej stronię tej pracy się osobiście podpiszę, bo ja 4 rok za kogoś roboty nie będę odwalać.
U mnie dziś nudy, byłam w pracy, pogoda paskudna...ech.. idę zrobić se herbatkę:-)
to ja pisałąm o tych ludziach z grupy. no i jak się okazało ja przyniosłam a reszta nie, całe szczeście babka była zachwycona i poweidziałam ze całą prace zrobiłam sama , prezentacja się udałą.
ale ludzie sa okropni..
R
rojku
Gość
dziewczynki jak chcecie info o plci na liscie to prosze o priv
o orzeszkach nie słyszałam, a fety niepasteryzowanej w Polsce nie ma wiec z tym bez obaw
o orzeszkach nie słyszałam, a fety niepasteryzowanej w Polsce nie ma wiec z tym bez obaw
reklama
Agatka jadłam w ciąży ze dwa razy łososia wędzonego, zwracałam jedynie uwagę na to żeby był wędzony na ciepło a nie na zimno. Sądzę, że ryzyko zarażenia bodaj tą nieszczęsną listerią. Teraz już nie jem bo wyszło że nie mam tych przeciwciał czy czegoś tam dziwnego Co do serów typu feta czy pleśniowych to trzeba patrzeć na skład czy są z pasteryzowanego mleka i jak tak to ok bo to znaczy że mleko było poddane obróbce termicznej. Zrób z pieczonym łososiem, też jest dobre ) A te co będą z surowym daj chłopu