reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

basiaa mam teraz egzamin z nauczania jezyka polskiego w szkole podstawowej i gimnazjum i boje się jak cholera, bo trafilismy na taka sikse, do tego ustny;/

reklama
Rojku- dzięki:) może się uda coś wykombinować, znaczy wstawić.
No, to żeby było śmieszniej ja też przez rok studiowałam na up, ale zmieniłam kierunek i teraz połowę wykładowców mam z up, a połowę z kielc:-p Największy postrach dla mnie to był pan od historii wychowania, ale już nazwisko mi uciekło i pani Waloszek, o ile Wam coś nazwisko mówi:-) widzę, że nas dużo z małopolski

Rojku u mnie też raczej nigdy nie było problemów z cerą, ale tak gdzieś w drugim miesiącu moja skóra przeszła rewolucje twarz dekolt i plecy obsypane syfkami. Trwało to około dwóch tygodni i wróciło do normy poza plecami :/ tam ciągle mi coś wyskakuje :eek:

nonek90 ja nie miałam podziału na nauczanie poziomami, po prostu maiłam egzamin z metodyki z dwóch lat. Ale na pewno będzie dobrze :-)
historii wychowania nie miałam w ogóle - nie wiem, czy coś ważnego mnie ominęło ;P

malabialaja też z cerą problemów nigdy nie miałam i na twarzy nadal ok, ale plecy to po prostu masakra :-(

Kurcze, mam takie mdłości dziś od 15.00, że już rady nie daję :-( Przed chwilą wymiotowałam i coś myślę, że na tym nie koniec:-(

basiaaa10 masz jakiś sposób na te plecy? Mi trochę pomaga nakładnie warstwy zwykłego mydła i na koniec kąpieli to zmywam i nie używam żadnych balsamów na plecy. Syfki szybciej znikają, ale niestety ciągle pojawiają się nowe :-(

reklama
Dziewczyny oddam wiele za przepis na pozbycie sie syfków. I naprawde mogłyby być na plecach...ja mam całe czoło zsypane, jeden obok drugiego, taka kaszka i po paru dniach mi sie w nich zbiera, a to wągier a to ropa. DRAMAT! Na łopatkach też kilka ale to co mam na czole jest do niczego niepodobne :/ Nawet mi mama mówi ze jak dojrzewałam to tak nie wyglądałam. Nawet tego makijażem nie idzie zasłonić bo się nic nie trzyma na tym.:confused:

Do góry