reklama
melonowa89
Fanka BB :)
super to podobnie sie u nas wszystko będzie rozwijało a ten 12 tydzien 5 dz. masz z miesiaczki okreslony czy z usg ? ja ostatnio strasznie zaczynam panikować :-( w poniedzialek mam usg a we wtorek wizyte wiec do tego czasu osiwieje
R
rojku
Gość
natalunia1987 a próbowałaś brać np. przed snem te witaminy? Bo mi pomagało jak szybko zasnęłam, to przespałam mdłości. Tylko nie wiem jak z tym u Ciebie, bo niektórych mdłości budzą...
avocado witamy kochana witamy
basiaaa10 z tym podbrzuszem to tak bywa. Rób jak melonowa mówi. Póki to jest takie pobolewanie to się nie stresuj, a jak będzie mocno boleć to na kontrolę Ale bez paniki teraz nam zaczynają brzuchy rosnąć, więc sporo tam rozciągania.
Ja wczoraj byłam u mojego gina. Robal ma 9,2 cm (oczywiście podaję długość ciemieniowo-siedzeniową). Wszystkie inne wymiary są ok i generalnie wszystko ok. Sprzęt niestety nie jest na tyle dobry, żeby można było już płeć zobaczyć. Małe się wierciło fajnie i przed wizytą chyba poczułam jak się poruszyło. A co mnie najbardziej cieszy, to to, że od początku ciąży mam na plusie 0,2kg Czyli jak na moją nadwagę, to lux. Książki piszą właśnie o przybieraniu w takim przypadku do 1kg. W tamtej ciąży już chyba miałam więcej bagażu kilogramowego, ale za to brzuch miałam mniejszy
avocado witamy kochana witamy
basiaaa10 z tym podbrzuszem to tak bywa. Rób jak melonowa mówi. Póki to jest takie pobolewanie to się nie stresuj, a jak będzie mocno boleć to na kontrolę Ale bez paniki teraz nam zaczynają brzuchy rosnąć, więc sporo tam rozciągania.
Ja wczoraj byłam u mojego gina. Robal ma 9,2 cm (oczywiście podaję długość ciemieniowo-siedzeniową). Wszystkie inne wymiary są ok i generalnie wszystko ok. Sprzęt niestety nie jest na tyle dobry, żeby można było już płeć zobaczyć. Małe się wierciło fajnie i przed wizytą chyba poczułam jak się poruszyło. A co mnie najbardziej cieszy, to to, że od początku ciąży mam na plusie 0,2kg Czyli jak na moją nadwagę, to lux. Książki piszą właśnie o przybieraniu w takim przypadku do 1kg. W tamtej ciąży już chyba miałam więcej bagażu kilogramowego, ale za to brzuch miałam mniejszy
melonowa89
a ja mam z miesiączki z usg jest 5 dni różnicy czyli wychodzi 12 tyg 1 dz usg genetyczne. Na początku byłam spokojniejsza teraz chyba każdą utrata dzidziusia (u dziewczyn z forum) tak strasznie sie przejmuje i jeszcze w tv te jeb*** matki masakra i sama sie obawiam
Rojku super, że maluszek ma się dobrze, ładnie rośnie
co do wagi to ja nadal nie ruszyłam do góry ... z jednej strony się ciesze bo może tyle nie przytyje ale z drugiej to mam powód do wkręcania sobie ze coś jest nie tak
Rojku super, że maluszek ma się dobrze, ładnie rośnie
co do wagi to ja nadal nie ruszyłam do góry ... z jednej strony się ciesze bo może tyle nie przytyje ale z drugiej to mam powód do wkręcania sobie ze coś jest nie tak
Ostatnia edycja:
melonowa - no tak to jest, że się człowiek sam nakręca, ale na pewno jest dobrze :-) ja to jestem na minusie przy mojej wadze wyjściowej, teraz na szczęście z - 4 kg, zrobiło się - 3 kg, ale to nie jest dziwne, lekarza to też nie zdziwiło, bo ja bardzo wymiotuję:-( teraz jest trochę lepiej, bo przynajmniej apetyt mi wrócił.
melonowa89
hej dziewczyny
Rojku super ze udana wizyta.. spory juz maluszek:-)
Witam nowe mamy:-):-):-):-)
melanowa sliczne!! tylko troche zaryzykowalas ale trzymam kciuki za dziewczynke:-)
A ja juz na nogach dzisiaj mialam problem w co sie ubrac niby cieplo ale wiaterek i zgryz mialam.. niektore bluzki jakies takie opiete a ja nie znosze opietych ciuchow do tego musze dokupic jeszcze getry bo w spodnie to juz żadne nie wejde
natalunia - wspolczoje mdlosci wymiotow ... moze proboj wylapac moment kiedy sie dobrze poczujesz i lyknac wtedy ta witaminke..
Rojku super ze udana wizyta.. spory juz maluszek:-)
Witam nowe mamy:-):-):-):-)
melanowa sliczne!! tylko troche zaryzykowalas ale trzymam kciuki za dziewczynke:-)
A ja juz na nogach dzisiaj mialam problem w co sie ubrac niby cieplo ale wiaterek i zgryz mialam.. niektore bluzki jakies takie opiete a ja nie znosze opietych ciuchow do tego musze dokupic jeszcze getry bo w spodnie to juz żadne nie wejde
natalunia - wspolczoje mdlosci wymiotow ... moze proboj wylapac moment kiedy sie dobrze poczujesz i lyknac wtedy ta witaminke..
marys25
cześć kobietki aaaaa witam nowe
rojku super że dzidzia rośnie ładnie ja już mam 3 kg na plusie
melonowa fajne ciuszki
mnie dziś w nocy ciągnął brzuch ale to normalne przecież rośnie i to szybko
widziałyście gazetkę z lidla z ciuchami dla ciężarówek??
rojku super że dzidzia rośnie ładnie ja już mam 3 kg na plusie
melonowa fajne ciuszki
mnie dziś w nocy ciągnął brzuch ale to normalne przecież rośnie i to szybko
widziałyście gazetkę z lidla z ciuchami dla ciężarówek??
reklama