Mama Kangura
Fanka BB :)
Ja mam 7 maja, ale się pogubiłam już, gdzie to uzupełniać (to będzie druga wizyta gin i chyba będą robione pomiary itp)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 7 maja, ale się pogubiłam już, gdzie to uzupełniać (to będzie druga wizyta gin i chyba będą robione pomiary itp)
Sorry dziewczyny ale jak dla mnie za dużo tych wątków .. ja juz sie pogubiłam. Jutro mam wizytę u lekarza i chyba tu wszystko opisze jeśli któraś byłaby zainteresowana oczywiście....
Przepraszam za te kilka słów ostrych ale jest mi cholernie przykro.... to prawda to moje szóste dziecko... i boje sie o nie tak jak bałam sie o pierwsze .. krwawiłam teraz mam plamienia... tak bardzo potrzebowałam od was poklepania po plecach i dobrego słowa ze będzie dobrze..ze to nie najgorsze...ale się nie doczekałam... może jestem tu juz za stara za mało "atrakcyjna" nie wiem .... może mam za dużo dzieci ...ale czuje sie okropnie samotna. Mam nadzieje ze to moje subiektywne odczucie napędzane hormonami...ale sama juz nie wiem....