reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Sorry dziewczyny ale jak dla mnie za dużo tych wątków .. ja juz sie pogubiłam. Jutro mam wizytę u lekarza i chyba tu wszystko opisze jeśli któraś byłaby zainteresowana oczywiście....
Przepraszam za te kilka słów ostrych ale jest mi cholernie przykro.... to prawda to moje szóste dziecko... i boje sie o nie tak jak bałam sie o pierwsze .. krwawiłam teraz mam plamienia... tak bardzo potrzebowałam od was poklepania po plecach i dobrego słowa ze będzie dobrze..ze to nie najgorsze...ale się nie doczekałam... może jestem tu juz za stara za mało "atrakcyjna" nie wiem .... może mam za dużo dzieci ...ale czuje sie okropnie samotna. Mam nadzieje ze to moje subiektywne odczucie napędzane hormonami...ale sama juz nie wiem....

Sorry dziewczyny ale jak dla mnie za dużo tych wątków .. ja juz sie pogubiłam. Jutro mam wizytę u lekarza i chyba tu wszystko opisze jeśli któraś byłaby zainteresowana oczywiście....
Przepraszam za te kilka słów ostrych ale jest mi cholernie przykro.... to prawda to moje szóste dziecko... i boje sie o nie tak jak bałam sie o pierwsze .. krwawiłam teraz mam plamienia... tak bardzo potrzebowałam od was poklepania po plecach i dobrego słowa ze będzie dobrze..ze to nie najgorsze...ale się nie doczekałam... może jestem tu juz za stara za mało "atrakcyjna" nie wiem .... może mam za dużo dzieci ...ale czuje sie okropnie samotna. Mam nadzieje ze to moje subiektywne odczucie napędzane hormonami...ale sama juz nie wiem....

Ogólnie ujmując, to nie zazdroszczę opieki medycznej, jaką ciężarne mają w UK. Ja jak plamiłam, teraz nie dawno też krwawiłam, pojechałam od razu do mojego lekarza, zbadał, zrobił USG, zapisał leki na podtrzymanie i uspokoił. A w Twoim przypadku, jeśli nie masz możliwości iść od ręki do lekarza, to chyba bym oszalała. Ale na temat plamień i krwawień pisałyśmy już nie raz, że zdarzają się często i są nie grożne, więc głowa do góry, odpoczywa i myśl pozytywnie. Jeśli krwawienia nie nasilają się i nie boli cię brzuch, to prawdopodobnie nic złego się nie dzieje. Jutro pójdziesz na wizytę, zobaczysz, że wszystko ok. Za co trzymam kciuki:-).
Przykro mi, że poczułaś się tutaj zaniedbana.

Cześć Dziewczyny :) dawno mnie tu nie było, bo miałam problemy z internetem. Jak tylko go odzyskałam zaraz tu weszłam i przeczytałam większość postów. Ja mam wizytę u ginki w poniedziałek, będę mieć przezierność i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.. Ogólnie ciążę znoszę bardzo dobrze, myślałam, że będzie gorzej :szok: delikatne mdłości to wszystko co mnie męczy.. no i ogólne zmęczenie, ale to dlatego, że całkowicie odstawiłam kawę i o 18 już zasypiam na stojąco, ale mężuś wyrozumiały jest :) Staraliśmy się długo o naszą fasolkę, więc teraz dmuchamy na zimne.

Ametyst no co ty ? Kazda sie martwi kazda czeka na info jednej czy 10.. Przeciez nie jestes malo atrakcyjna:) napewno teraz trudny czas ale napewno jutro wizyta cie uspokoi:* i pisz czy wszystko ok...

A ja poleguje troche na dworzu goraco.. Adas sie bawi maz moze z nim troche czasu spedzi ...

Hej dziewczyny, ja takze chciałam Was z góry przeprosic, ale rowniez nie ogarniam tych wszystkich podtematów i raczej o wszystkim bede pisała tutaj, wracam zmeczona po pracy i nie chce mi sie juz z kazdą mysla latac na inny wątek,takze bądzcie wyrozumiałe:* Do kolezanki z 6 dzieci, kochana były chwile , ze ja tez tutaj tak sie czułam jak Ty,pisałam i zero odzewu, ale wiesz co wydaje mi sie, ze jest to spowodowane tym, ze jest nas tu tak duzo,i zadna z nas nie ogarnia tego wszystkiego, ale uwierz , ze czytając to kazda na pewno w głebi duszy zyczy sobie jak najlepiej. Ja od siebie trzymam za Ciebie mocno kciuki, całuje brzuszek i wierze, ze bedzie dobrze! Mój starszy syn to Fabian 1 sierpnia konczy 9 lat , a młodszy Kuba i 1 lipca konczy 5 lat :) Wizyte genetyczne mam 11 maja i bedzie to 12 tydzien i 2 dni, ciekawa jestem kiedy ja poczuje ruchy dziecka skoro to moja 3 ciąza, a ponoc w kolejnych szybciej sie je odczuwa...

reklama
Ja też zbytnio na takie coś czasu nie mam jedynie to tutaj pisze o ile mam czas, teraz jeszcze wesele, przygotowania i w ogóle generalny remont domu jak i w wewnątrz tak i zewnątrz.Także przepraszam was bardzo ale też tylko tutaj będe pisać co i jak.

Do góry