reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Ja mam na plusie 15 kg, ale czuje się jakbym miała z 50kg i do tego raczej małe dziecko. Oj będzie cieżko zgubić po porodzie :(
Kika - może i nie uskoczę za wysoko, ale mentalnie mój duch na pewno będzie fikał aż do sufitu, jak Tygrysek z Kubusia Puchatka hehehehehheheh

reklama
Witam Was! Czy mogę do Was dołączyć? :-)

Gratuluje Wszystkim Mamusią, które cieszą się swoimi pociechami i trzymam kciuki za te z Was, które jeszcze czekają!!!!

Mój synuś urodził się 17 listopada waga 3480 i 53 cm na start dostał 10-tkę :-) przenoszony był 3 dni ;-) Poród siłami natury, ale głównie stymulowany oksytocyną, gdyż wody mi odeszły, a po 5 godzinach nadal nie było skurczów :no: To moja druga ciąża i tak jak po pierwszej mówiłam, że mogę rodzić kolejne dzieci tak teraz pasuję ;-)

Jak na razie mam złote dziecko, które śpi od 2 do 4 godzin i budzi się tylko na cycusia :-) mam nadzieje że mu już tak zostanie :tak:

Pozdrawiam Was!

natalia - ja przytyłam 30 kg, po wyjściu ze szpitala ( 6 dni ) miałam już 15 mniej... teraz też czuję, że ubywam... Ale wiem, że te kg pod koniec już męczą mocno. Dziewczyny trzymam kciuki, żebyście spokojnie, bez uciążliwości ostatnich dni, doczekały szczęścia :) to już naprawdę niedługo :)

andzioszka
rojku
GRATULACJE

hej! gratuluję rozpakowanym :)

U nas bez zmian, w środę odpadł kikut z czego sie bardzo cieszę...spędzał mi sen z powiek.
Marysia tylko dzisiaj trochę bardziej marudna... no ale ma już dwa tygodnie... i ja troche mniej uważam z jedzeniem... i to pewnie dlateg

Oczekujace - trzymam za Was kciuki.

cześć Dziewczyny:)trochę późno sie zdecydowałam napisac ale i ja czekam na moje malenstwo termin mamy na jutro ale ... chyba jeszcze poczekamy na naszą zosienkę:) podrawiam

Hej Dziewczyny! Tesknie strasznie za Wami,ale niestety nie mam juz tyle czasu, co podczas ciazy :p zazdroszcze Wam oczekujace :-p trzymam za Was kciuki!
Gratulacje nowo upieczonym mamusiom! :-*
Moja Milencia zdrowiutenka i rosnie jak na drozdzach! Wczoraj miala chrzest :-) jak ten czas leci! :-)
Mamusie,prosze poleccie mi cos na zaparcia u Malej, biedna meczy sie kilka godzin dziennie nie mogac zrobic kupki, a ja probuje tylko masazy. Moge jej jeszcze jakos pomoc?

Buziaki!

Maagsia a dawałaś małej czopki?? doraźnie pomagają, ale po co ma się męczyć po czopku szybko zrobi kupę. Szybko zdecydowaliście się na chrzest:) i tak zastanawiam się czego Ty Nam nierozpakowanym zazdrościsz, zapomniałaś już jak ciężko z brzucholem lepiej maleństwo tulić do siebie:-):-):-)

reklama
Do góry