jeśli chodzi o ręczny laktator to ja nie polecam teraz mam elektryczny przygotowany więc zobaczymy będzie mi pewnie łatwiej bo ręcznym to myślałąm ze się pochlastam. Dziewczyny pije piwo....zrobiłam sobie pół na pół w małej szklance pół shandi lecha i pół bezalkoholowego już nie mogłam się powstrzymać,
reklama
natalia2291
Fanka BB :)
Czesc Dziewczyny, U nas bez zmian dalej dwupak ale brzuch juz opadl dosc sporo, i organizm strasznie sie oczyszcza..
Jutro pobieranie krwi, wizyta u poloznej i zobaczymy jak krew wyglada...
Do ostatniego terminu zostalo juz 14 dni czyli coraz mniej Mam nadzieje ze w tym tygodniu juz Synus zechce wyjsc na swiat.
Zobaczymy jak to bedzie, Najwiekszym moim problemem jest juz bardzo cienka wartswa skory na brzuchu ktora juz ma az ranki od poddrapywania, musze jakas masc poszukac na to bo oszaleje.
Jutro pobieranie krwi, wizyta u poloznej i zobaczymy jak krew wyglada...
Do ostatniego terminu zostalo juz 14 dni czyli coraz mniej Mam nadzieje ze w tym tygodniu juz Synus zechce wyjsc na swiat.
Zobaczymy jak to bedzie, Najwiekszym moim problemem jest juz bardzo cienka wartswa skory na brzuchu ktora juz ma az ranki od poddrapywania, musze jakas masc poszukac na to bo oszaleje.
natalia2291
Ale tu u nas ciszaaa
U mnie dzis od rana skurcze dość regularne ale nie na tyle mocne by jechać do szpitala, mam nadzieję ze w nocy beda silniejsze tak juz czekam na mojego maluszka
Nie dziękuję pierwszy termin mialam na 6.11 a jutro mija moj drugi termin , jak nie urodze to we wtorek szpital i wywoływanie
No my tez dalej czekamy. dali nam kobiete do sali u ktorej na ktg ledwo ledwo widac skurcze a ta jeczy, steka, az sie czlowiekowi odechciewa. moj maluszek dzisiaj spokojny, chyba na cos czeka, mam nadzieje ze to na wyjscie :-)
zielonakredka- z tymi wywolaniami to nie tak latwo, napewno beda czekac tak jak u mnie. chyba ze jak bedziesz szla do lekarza swojego to zeby jakos na skierowaniu zaznaczyl ze to ma byc wywolanie, bo ja mialam ciaze prawidlowa i czekaja az sie samo rozwinie.
Jak byłam w poniedziałek na ktg to wlasnie moj lekarz mówił ze jak do jutra sama nie urodze to we wtorek mam przyjść po skierowanie i na pewno rodzimy.
reklama
natalia2291
zielonakredka no to moz tej nocy akcja sie rozwinie...i bedziesz miala Malenstwo przy sobie, Powodzenia!!
iwonaabb to masz wesolo na sali, ja jak lezalam w szpitalu na porodowce to babki tak ogromnie krzyczaly ze ja az z nimi prawie.. nieraz tak juz jest. Powodzenia rowniez i szybkiego rozwiazania
My w lozeczku i zaraz bedziemy ogladali filmy bo w telewizji to nic nie ma ciekawego. Teraz czas na kolacyjke,- zapiekaneczka
iwonaabb to masz wesolo na sali, ja jak lezalam w szpitalu na porodowce to babki tak ogromnie krzyczaly ze ja az z nimi prawie.. nieraz tak juz jest. Powodzenia rowniez i szybkiego rozwiazania
My w lozeczku i zaraz bedziemy ogladali filmy bo w telewizji to nic nie ma ciekawego. Teraz czas na kolacyjke,- zapiekaneczka