reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

aga to dzidzia spora, dobrze że wszystko dobrze z wami a gbs sie nie martw bo nie jest duży problem;-) Doskonale rozumiem co czujesz tez bym chciała być po może boleć byle bym tylko mogłą przytulić ją zdrową

reklama
Co do łożeczka, to mam już wszystko ubrane, zascielone i przykryte folią. Folia to mus, bo moje dwa kociaki już się szykują do wypróbowania nowej pościeli :) Jeszcze tylko musze powiesić moskitierę, która bedzie robiła za zabezpieczenie przed kotami. I wszystko jest gotowe.

Evelina, Aga - ja tez mam takie mysli, by tylko moc ją utulić całą i zdrową. Ostatnio nawet nie moge oglądać Porodówki na TLC, bo za bardzo się denerwuję, ze coś się tam złego wydarzy.

Maagisiaa - fajnie, że już masz całe to zamieszanie i poród za sobą :-)

agaa to tez nieźle waży malutki tak jak mój w 36 tyg 3655 gr to zastanawiam się ile jeszcze przybierze ile teraz waży. Tobie dobrze bo wiesz już że z powodu wagi dziecka będziesz miała cięcie a u mnie nic nadal niewiadomo, ostatnio powiedziałą lekarka, że biorąc pod uwagę to że sama urodziłam pierwsze dziecko 4330 sn to mogę i tu próbować więc głupia już jestem, czuję że tym razem mały wcale nie będzie mały:)

Czesc dziewczyny ;) my lezymy w szpitalu, polozyli nas na patologie. dzis nie beda nic wywolywac bo chca poczekac czy sie nie rozwinie akcja samoczynnie, a jutro sprobuja podlaczyc mi oksytocyne. maly wazy 3200 :-)

Trzymam kciuki:) my ciężarówki teraz tak narzekamy na te nie przespane noce na te bóle a kiedy my sobie tak leżymy w naszych łożach:) inne kobiety na porodówkach maja po stokroć bardziej nieprzyjemnie, mam na myśli bolący poród hihihihihi więc głowy do góry nie narzekajmy:-)

a my do szpitala jutro. dzisiaj po ktg lekarz kazał mi na jutro wziąć torbę... byle wrócić jak najszybciej z maluszkiem do domu.

Ale mi się przysnęło wieczorem. I znowu będzie noc z głowy.
Rojku też miałam upatrzone konkretne daty ale teraz to po prostu chcę urodzić bo jakoś boję się tego wywoływania. Dlatego zaraz zabieram się za ten masaż brodawek:-)(zawsze myślałam, że to taka plotka)
edda zleci zanim się obejrzysz. dla mnie najgorsze te ostatnie dni są bo tak się wloką że nie mogę
aga i kika spore te wasze maleństwa. Ja nie mam pojęcia ile moja dzidzia waży:-( i chyba dowiem się dopiero jak urodzę
Iwona trzymam kciuki i dawaj znać jak tam u was

reklama
ale tak po prostu wypić? na wywołanie rozwolnienia to słyszałam;-) ale może i zadziała:-). jak dzisiaj masaż brodawek nie da efektu to jutro zakupie olej i będę próbować dalej.

Do góry