reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

hemoglobinę mam 11,5 hemtokryt 33,7 ale to chyba ok, a ja jestem ciekawa tylko ile tenmój mały przybierze na wadze i co mnie wkońcu czeka czy cesarka czy naturalny, nie lubię tak nie wiedzieć, nie mieć zaplanowane:-:)-(

reklama
no ja mam hemoglob 9.9 takze nie zbyt. u nas tydzien temu z wyliczen, macania brzuszka poloznej wyszlo ze Malutki ma 2900, myslelismy ze 3100 ale dobrze przeczytalismy i 2900 a jak bedzie w rzeczywistosci.. niewiem, niby niektorzy szacuja sobie wage Dzidzi po wymiarach wagowych rodzicow Dziecka i rodzenstwa ale nie wiem czy to jest jakas metoda godna choc malemu zaufaniu...

Ja dzisiaj caly dzien jem chleb z cebula :-) naszlo mnie tak ze chcialam jesc cebule na surowo. hehe. dziwne ma potrzeby ten moj synio ;-)

Nic nie mówcie to co ja zjadłam to odchoruje. Męzowi skwareczek się zachciało chudziutkich więc i ja się dołączyłam pomyślałam a co tam może ostatni dzwonek a potem zapiłam to mlekiem i bułką maślaną. Oj niemądra ja nie mądra:-)plecy w ogóle mnie bolą coraz bardziej jak mam stać gdzieś w kolejce to najprościej w świecie rezygnuje z zakupów:-)

A mnie cos znow ten kregoslup boli :-( albo maluszek cos kombinuje i bedzie chcial wyjsc, albo poprostu juz kregoslup mam przeciazony. Jutro znow wizyta, znow Ktg i znow nadzieja na to ze wkoncu mnie wysle na wywolanie.

Witam się z wieczora. Widzę że skład ciągle ten sam:-) Ja dziś rano byłam na badaniach bo jeszcze tego nieszczęsnego HBS nie mam, a potem pojechałam odwiedzić koleżankę która w zeszłym roku urodziła bliźniaki w 7 miesiącu. Takie były maleńkie obie a teraz już takie śliczne pannice:-)
Iwona a do gina chodzisz prywatnie czy na kase

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry