reklama
nietypowy.nick
Zaangażowana w BB
ewelina ja chodzę na kasę i powiedział, że do porodu naturalnego żadnych skierowań sie nie wystawia po prostu 7-8 dni po terminie do szpitala i już. I potem w szpitalu mi to potwierdzili.
Lefkowa
Fanka BB :)
hej! trochę się wtrącę zatem minimalna wartość hemoglobiny w ciązy to 11,1 poniżej to już anemia... ja na jutro mam termin wg om i już od jutra (jeżeli mam zyczenie) mogę położyć sie w szpitalu i tam będą mnie i maluszka doglądać... i z doświadczeń wiem, że kilka dni po terminie robią prowokacje... też chodzę na nfz
tzn. z doświadczeń koleżanek, które wcześniej rodziły
tzn. z doświadczeń koleżanek, które wcześniej rodziły
Ostatnia edycja:
natalia2291
u nas 10 12 dni i wywolanie bynajmniej tak mi pani konsultant powiedziala... co do tataru to podobno zabroniony w ciazy.
natalia2291
ale cisza znow sie zrobila, u nas silne przepowiadajace, Maly strasznie glowka napiera i czuje niekiedy jakby juz chcial wyjsc tak sie pcha mi do dolu...Dzis moja MAma kupila wnusiowi karuzelke nad lozeczko, mialo niebyc zeby do muzyczki nie przyzwyczajal sie no alee jak to z Babciami jest uslyszalam aah okazja byla to kupilam. MAma to nie wyobraza sobie jak to bedzie i ze tak szybko Babcia bedzie ma 40 lat dopiero a tu juz wnusio. Ale strasznie sie cieszy i niemoze sie doczekac.
natalia2291
ale ja sadze ze donosze do terminu i obejdzie sie bez wywolania, choc nieweim jaki humor Synek bedzie mial jutro czy pojutrze moze zbierze sie i wyjdzie na swiat...
reklama
natalia2291
moglby wyjsc wczesniej bo do terminu z usg 16 dni a jakbym miala przenosic to 26 dni jeszcze niedam rady tyle, mam tak duzy brzuszek ze juz mi bardzo ciezko, i do tego skora tak swedzi