reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Cześć Wam. Wczoraj minął pierwszy ustalony termin a ja dalej w dwupaku. Dzisiaj mam mega doła :( od samego rana leżę i płaczę sama nie wiem dlaczego. Chcialabym mieć malenstwo przy sobie

Witam sie i ja. Dzisiaj chyba nie rusze sie z lozka, w nocy przekrecalam sie i strzynknelo mi w kregoslupie, bol przez moment nie do zniesienia, a teraz pobolewa, wiec mam dzien leniuchowania.

Witam się i ja
Na dziś wychodzi mi termin z om ale u mnie cisza (zresztą jak przez cały czas). Wczoraj byliśmy u lekarza, dał mi zwolnienie jeszcze do 13 i powiedział że jak do tego czasu nie urodzę to mam iść do szpitala. Wczoraj też byliśmy na takim zwiedzaniu porodówki, które mój szpital udostępnia raz w tygodniu i tam położna też powiedziała, że 7 dni po terminie z om trzeba przyjechać. trochę mnie to denerwuje bo ja całe życie miałam bardzo nieregularnie miesiączki więc ten termin może być tak naprawdę wyssany z palca a ja mam już oczywiście wizje że pójdę i potem będę leżeć jakieś dwa tygodnie aż się nie zacznie.:-:)baffled::crazy::-:)-(

Witamy sie i my.. U nas noc w miare spokojna bez wiekszych boli... Coraz blizej do naszego terminu z usg, bo jak wiadomo z om juz 3 dni temu minal...
Strasznie swedzi mnie skora na brzuszku i nie daje rady juz, niewiem co mam z nia zrobic masakra.
nietypowy.nick a moze akcj rozwinie sie w takim momencie ze nie bedziesz sie spodziewala.. Bo z Dzieciaczkami to wiadomo jak to jest..lubia robic niespodzianki.
iwonabb no to uwazaj tam na siebie z tym kregoslupem
zielonakredka chyba wiekszosci z nas juz taki nastroj sie udziela, kazda juz chce miec Dzidze przy sobie a ze jej niema to jest smutno ja tez mialam tak wczoraj, ale P wrocil z pracy pocieszyl przytulil i humor wrocil i dzis jest lepiej, niestety hormony nami rzadza.

reklama
Do góry