reklama
Gratulacje dla rozpakowanych!
Ja dziś byłam na wizycie, gin juz nie mogl wziernika włożyc bo mała ma tak nisko głowkę (pozycja -2 mowi wam to cos?), rozwarcie na luzny palec i wrozy ze to bedzie dzis lub jutro a jak nie do mam sobie 3-4 listopad jechac na izbe przyjec zobaczyc co powiedza....no ale z takim rozwarciem to mozna se jeszcze chodzic....
Dziwi mnie troche to ze ja zadneko ktg w ciazy nie mialam robione...to zalezy od lekarza/szpitala?
Ja dziś byłam na wizycie, gin juz nie mogl wziernika włożyc bo mała ma tak nisko głowkę (pozycja -2 mowi wam to cos?), rozwarcie na luzny palec i wrozy ze to bedzie dzis lub jutro a jak nie do mam sobie 3-4 listopad jechac na izbe przyjec zobaczyc co powiedza....no ale z takim rozwarciem to mozna se jeszcze chodzic....
Dziwi mnie troche to ze ja zadneko ktg w ciazy nie mialam robione...to zalezy od lekarza/szpitala?
ewelina0307
Fanka BB :)
witajcie dziewczyny. Ja dzisiaj dzień biegania dopiero co wróciłam i padam z sił:-( Dzisiaj rano wstałam patrze a tu kilka takich paskudnych rozstępów na brzuchu myślałam że już mnie to ominie skoro dotąd nie pojawiły się i nic nie zapowiadało że się pojawią w sensie nie swędziało nic. Mam nadzieje że więcej nie pojawi się te to normalnie przez noc wyszły:-(
Hej! Podczas silnych skurczy maz ublagal dla mnie nospe, polozna nie chciala mi nic dac, by akcja porodowa sie nie cofnela.. nospa na mnie nigdy nie dzialala, teraz mialam wrazenie, ze nawet spotegowala bol, po nospie w pol h zrobilo sie rozwarcie z 7 dma 9.5 cm! Polozna w szoku.. natychmiast zaczely sie parte i w h Milenka byla ze mna! :-)
ja dzis po ktg i wizycie, widze ze lekarze chcieli zobaczyc nas wszystkie przed tymi wolnymi dniami. na ktg lezalam 57 minut :-O bo moja polozna dostrzegla ze mam skurcze lekarz kazal usiasc na fotel i skwitowal badanie tekstem "zastanawiam sie, czy urodzisz dzisiaj, czy jutro"
maagsiaa- naprawde super ze masz juz Malutka przy sobie
maagsiaa- naprawde super ze masz juz Malutka przy sobie
R
rojku
Gość
Dziewczyny ja dziś cały dzień poza domem. Wpadłam do domu godzinę temu. Dopiero teraz dodałam dwa nowe wyklute maluszki na naszej liście.
Zaliczyłam wizytę. Mała już ma 3300g, główka przyparta do szyjki, szyjka bardzo skrócona, rozwarcie na opuszek palca, skurczy na KTG żadnych nie zanotowało. Główka przystopowała z wzrostem, jest starsza teraz o 2 a nie o 4 tygodnie z w porównaniu do pozostałych wymiarów.
Zaliczyłam wizytę. Mała już ma 3300g, główka przyparta do szyjki, szyjka bardzo skrócona, rozwarcie na opuszek palca, skurczy na KTG żadnych nie zanotowało. Główka przystopowała z wzrostem, jest starsza teraz o 2 a nie o 4 tygodnie z w porównaniu do pozostałych wymiarów.
reklama