reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
ja polknelam tabletki o ktorych niestety zapominam.. i ide spac bo jutro czeka mnie kolejna wizyta tym razem u takiej babki co po porodzie bedzie do nas przychodzila... wiec dobranoc iwonabb bo widze ze tylko my na forum o tej godzinie....

Nietypowy powiem Ci, ze blagalam o znieczulenie, ale polozna powiedziala, ze bede wtedy dluzej sie meczyc,bo nidm rozpoznam TYCH skurczy partych. Kochane, wcale nie jest potrzebne znieczulenie, najwiekszym znieczuleniem jest Maluszek na brzuszku!

Ja juz nie pamietam tego bolu porodowego, Milenka daje mi tyle szczescia! :-)
:-*

Buziaki dla wszystkich Mamusiek, rowniez tych czekajacych! :-*

Tak jak dzis dwno Sie nie wynudzilam. Caly dzien w domu bez meza bo w pracy bez komputera a z lichym tabletem. Caly czas mysle ile maly przybierze na wadze do 20 skoro juz wazy 3655 i co mnie w koncu czeka. Meczy mnie ta niewiadoma.wolalabym wiedziec co i jak teraz maly w 3 tyg przybral 1300 gr nie sadze aby jeszcze kg urosl do 20 jak sadzicie. Ech,.. sama nie wiem

podobno w tych ostatnich tygodniach dziecko przybiera na wadze 250-300g tygodniowo, ale kazde dziecko jest inne ;) wazne zeby dostarczac duzo zelaza bo malenstwo tego potrzebuje i zeby po porodzie nie mialo anemii :)

Witaj mgiełka
Jaki duży jest mój bobasek ? sama chciała bym wiedzieć:confused:. na ostatnim USG ważył 1600 ale to było dawno wtedy był dosyć duży. A teraz pewnie dowiem się jak urodzę.

reklama
czesc Mgielka...

no u nas tak po wczorajszej wizycie Dzidzius ma 3000g ale to tylko wyczytane jest z dotykania brzuszka...
takze nie ma co sie sugerowac, dzis znow w trasie ale juz Malemu nnie zbyt wygodnie w aucie bo kopal niesamowicie.

Mielismy wizyte z ta kobieta ktora bedzie do nas przychodzila po poloznych.Rozmawialismy z nia o porodzie itd
ustalilismy ze beda ze mna dwie osoby przy porodzie i rozwazamy porod w wodzie...

Do góry