reklama
natalia2291
Fanka BB :)
ja polknelam tabletki o ktorych niestety zapominam.. i ide spac bo jutro czeka mnie kolejna wizyta tym razem u takiej babki co po porodzie bedzie do nas przychodzila... wiec dobranoc iwonabb bo widze ze tylko my na forum o tej godzinie....
Nietypowy powiem Ci, ze blagalam o znieczulenie, ale polozna powiedziala, ze bede wtedy dluzej sie meczyc,bo nidm rozpoznam TYCH skurczy partych. Kochane, wcale nie jest potrzebne znieczulenie, najwiekszym znieczuleniem jest Maluszek na brzuszku!
Ja juz nie pamietam tego bolu porodowego, Milenka daje mi tyle szczescia! :-)
:-*
Buziaki dla wszystkich Mamusiek, rowniez tych czekajacych! :-*
Ja juz nie pamietam tego bolu porodowego, Milenka daje mi tyle szczescia! :-)
:-*
Buziaki dla wszystkich Mamusiek, rowniez tych czekajacych! :-*
Tak jak dzis dwno Sie nie wynudzilam. Caly dzien w domu bez meza bo w pracy bez komputera a z lichym tabletem. Caly czas mysle ile maly przybierze na wadze do 20 skoro juz wazy 3655 i co mnie w koncu czeka. Meczy mnie ta niewiadoma.wolalabym wiedziec co i jak teraz maly w 3 tyg przybral 1300 gr nie sadze aby jeszcze kg urosl do 20 jak sadzicie. Ech,.. sama nie wiem
mgielka2205
Zaciekawiona BB
Witam!
Jestem nowa Termin mam na 21 listopada także całkiem nie długo.Jak wasze samopoczucie?I jak duże są wasze bobaski?
Jestem nowa Termin mam na 21 listopada także całkiem nie długo.Jak wasze samopoczucie?I jak duże są wasze bobaski?
nietypowy.nick
Zaangażowana w BB
Witaj mgiełka
Jaki duży jest mój bobasek ? sama chciała bym wiedzieć. na ostatnim USG ważył 1600 ale to było dawno wtedy był dosyć duży. A teraz pewnie dowiem się jak urodzę.
Jaki duży jest mój bobasek ? sama chciała bym wiedzieć. na ostatnim USG ważył 1600 ale to było dawno wtedy był dosyć duży. A teraz pewnie dowiem się jak urodzę.
reklama
natalia2291
Fanka BB :)
czesc Mgielka...
no u nas tak po wczorajszej wizycie Dzidzius ma 3000g ale to tylko wyczytane jest z dotykania brzuszka...
takze nie ma co sie sugerowac, dzis znow w trasie ale juz Malemu nnie zbyt wygodnie w aucie bo kopal niesamowicie.
Mielismy wizyte z ta kobieta ktora bedzie do nas przychodzila po poloznych.Rozmawialismy z nia o porodzie itd
ustalilismy ze beda ze mna dwie osoby przy porodzie i rozwazamy porod w wodzie...
no u nas tak po wczorajszej wizycie Dzidzius ma 3000g ale to tylko wyczytane jest z dotykania brzuszka...
takze nie ma co sie sugerowac, dzis znow w trasie ale juz Malemu nnie zbyt wygodnie w aucie bo kopal niesamowicie.
Mielismy wizyte z ta kobieta ktora bedzie do nas przychodzila po poloznych.Rozmawialismy z nia o porodzie itd
ustalilismy ze beda ze mna dwie osoby przy porodzie i rozwazamy porod w wodzie...