reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Ja tam jeszcze nie jeszcze cały miesiąc a już ledwie chodze dwa razy dziś tak mi się słabo zrobiło jak małego do przedszkola prowadziłam że myślałam, że z powrotem do domu nie dojdę. Czy Was tez tak okrutnie krocze boli?? ja już drugi miesiąc się męczę z kroczem, jakkolwiek to źle nie brzmi...no jutro wizyta już nie mogę się doczekać, ech, a reszta pewnie rodzi :) az zazdroszczę choć wiem, że z rozsądnego punktu widzenia nie mogę jeszcze. Zabieram się za krokiety ...

Czesc Dziewczyny...
Po wczorajszym lataniu po miescie o 24 padlam jak zabita, tylko budzilam sie do toalety i dalej spac, P przed 6 do pracy to nie spalam i poszedl i dalej poszlam spac i tak do 10. nogi dalej opuchniete, bola niesamowicie no ale coz juz takie uroki ostatnich dni...
maagsiaa moze cesarka bedzie?? obys juz miala Milenke przy sobie bo sie nameczylas juz dosc!!!

My tez jutro wizyta i decyzja o cesarce,strasznie sie boje... no i do pierwszego terminu mamy 5 dni... bole sa co jakis czas,ale Malutkiemu nie spieszy sie na swiat...

No ja też jeszcze nie rodzę:-) ale to dobrze bo powinnam dopiero w następnym tygodniu:-).
Ja na razie "odpukać" z chodzeniem nie mam problemów a powiem nawet, że ostatnio mi się poprawiło. Brzuch mam ogromny zresztą nic dziwnego jak mam 18kg na+ ale jakoś mi nie przeszkadza. Biegam po sklepach, sprzątam cały czas i czuje się świetnie. Może dostałam od losu w prezencie taki ostatni oddech przed.... najbliższymi latami;-). Kurcze jak ja się już doczekać nie mogę:-).

natalia - mnie cały czas tak stopy bolą i są opuchnięte , nawet jak nie chodzę. Śmieje sie ze mam paluszki jak serdelki.

Ja tez mam jutro wizytę na 16 i zobacze co tam u mojej córci słychać. mam nadzieje ze od ostatniej wizyty nie odwidziało jej sie i nie jest pośladkowo znowu ułożona.

gnosia24 my mamy wizyte o 13 mojego czasu czyli 14 u Was...usg niewiem czy bede miala, bo najwazniejsze to jutro ustalenie czy ta cesarka bedzie, ja prawei cala ciaze przelezakowana mam ( problemy z ciaza mamy) takze jak pojdziemy na miasto to ja az placze z bolu nog.. masakraa, ale jeszze troszke i bedzie po wszystkim..
nietypowy.nick ​ no my tez mamy okolo tylu kg na plusie a brzuszek jak widac na brzuszkowym mam ogromny, no ja niestety nie moge tak szalec bo musze lezec ale mam Kochanego P i on ogarnie zawsze wszystko, jak tylko widzi ze ja cosporobilam to sie wkurza. No mysle ze kazda z nas nie moze juz sie doczekac.

ja zaglądam z coraz większym strachem... równo tydzień mi został i nie ukrywam, że im bliżej tym... :( do tego dziś prawie w ogóle nie spałam - tak mnie swędział ten brzuch... o 4 rano szukałam informacji w sieci czy to może być coś niepokojącego... ale wygląda na to, że to normalne

mam nadzieję, że anoula ma się dobrze i że jakoś dała radę spokojnie przetrzymać noc w szpitalu
maagsiaa - wierzę, że już jesteś bliziutko albo po wszystkim!! i że szczęśliwa patrzysz już na swoją Milenkę.

reklama
natalia - nic to nie daje... ja smarowałam od samego początku :) wyszły jakies 5-6 tygodni temu.... a teraz robi się ich coraz więcej i jeszcze takie grudki się tworzą... one swędzą najbardziej... w nocy aż ryczałam

Do góry