reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
hej!zwolnienie można wystawić na 3 dni wstecz, ale to już maksymalna ilość.
limonka27 - wchodząc ostatnio na forum tak sobie myślałam, że Ty już pewnie rozpakowana, a tu proszę :) nie martw sie wszystko będzie dobrze Maleństwo ma na pewno ciasno, ale to w tej chwili dla niego naturalne.

Ja też chcę mieć to już za sobą.

Hej
Anoula już pewnie ruszyły przygotowania...
Magnosia ciekawe jakie wieści...
Kaśka z kostką nie ma żartów wiem co mówię bo ostatnio rehabilitowałam trzy miesiące po kontuzji... dopiero podanie osocza naprawdę pomogło... więc do lekarza!!! a jak Twoje ciśnienia...
Karoo nie ciekawe co z Tobą "zrobią"
Aga no to jutro ustalacie termin...
Co do Goduli to nawet nie wiedziałam że gronkowiec im się przyplątał :baffled:

A ja wczoraj myślałam że będę się na porodówkę zbierać ale skurcze ustąpiły, wyspałam się jak nigdy humor dopisuje :)

Niki super ze masz dobry humor:-)
Moje cisnienie jest rozne. Pol godziny temu mialam 151:110 puls 103. Jeszcze tak wysokiego w domu nie mialam. Az trzy razy mierzylam.

A kostka juz przechodzi troche, opuchlizna schodzi. W czwartek ide do ginka zobacze co powie na to cisnienie a potem za kostke sie wezme jak nie przejdzie.
Dzisiaj snilo mi sie ze bylam u lekarza i ze dzidzi jest posladkowo ulozony i do tego moje wysokie cisnienie. I sie obudzilam w chwili przyjecia do szpitala. . .
Przezywam to wszystko.
Niepokoja mnie teraz spuchniete rece w nocy. . Plus cisnienie moze oznaczac zatrucie. Ale bialka w moczu ostatnio nie miallam.

Moj maz mowi ze czuje ze 11 bede juz w domu z dzieckiem:-):-)

Ostatnia edycja:
Witaj maagsiaa jak u Ciebie?

7u229n73xrci349t.png

Pociesze cię może troche, ja jak synka rodziłam to mimo , że z bólu chodziłam po ścianach (miałam krzyżowe) to jak co 2 lub 3 godziny robili mi ktg to wogóle nic nie wykazywały . dopiero po 11 godzinach jak doszło do I etapu porodu to ktg wariowało i skali mu brakowało.

Trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli!:tak:

7u229n73xrci349t.png

Anoula i maagasiaa trzymam kciuki wszystkie jakie mam. Kurcze stresuje się wami jak bym sama miała zaraz rodzić a mój P się ze mnie śmieje

Jeżeli L4 można wystawić na 3 dni wstecz to mnie ratuje bo na 6 udało mi się dostać do lekarza i będę walczyć żeby mi wypisał (chyba że urodzę).
Zaraz idę do Askot bo zamówiłam falbanę maskującą do łóżeczka i zadzwonili, że już jest. Ale się cieszę. Aż mi się ubierać zachciało:-). Dokupię jeszcze trochę tetry bo mam tylko 5 a kuzynka sprzedała mi fajny patent na kompanie dzidzi w pieluszce więc więcej się przyda

Nietypowy.nick zaintrygowal mnie ten patent na kapanie z tetra:-) mozesz nieco uchylic rabka tajemnicy o co chodzi ;-) powodzenia na zakupach i w negocjacjach z lekarzem. Jest taki mit ze kobiecie w ciazy sie nie odmawia bo myszy zjedza;-)

reklama
Do góry