reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

no rozumiem, każda ciąza jest inna, mnie nie męczyło od początku nic, tyko teraz co dostałam ten paraliż twarzy a tak to nic mnie nie trzyma, brzucha duzego nie mam:-)

reklama
Anoula masz racje! Wszystkie jestesmy piekne! :-)
Udzielily mi sie Twoje wyobrazenia dzidziusia w lozeczku! To takie piekne! Ja pierwszy raz bede mamusia, takze nie moge sie doczekac tego nieznanego! :-)
Trzymam kciuki, bys Ty tez szybciutko wstala z lozka! :-*

Kaaroo tyle energii! Ja wczoraj pedzilam ze sprzataniem, teraz leze i wyczekuje objawow porodu haha
Gratulacje pomyslowosci w dekorowaniu! Czekam na zdjecia :-)

Kika dziekuje :p a co do tych tekstow to popieram! Mnie tez takie gadanie wkurza! :-)

Karo tak bardzo bym chciala! :-)
Zostalo 10dni do terminu :-)

Ogladalam wlasnie polski program o in vitro, poplakalam sie, gdy para opowiadala o dwoch poronieniach, przypomnialo mi sie Nasze pieklo, ktore przeszlismy ;((( Niektorzy sie smieja, ze mam dopiero 22 lata, maz 23 lata i obecna ciaza to zapewne wpadka, ale tak naprawde nie wiedza, co przezylismy tracac dwie ciaze ;((( pozniejsze starania, te dziesiatki testow, badan bhcg, lez wylanych gdy przychodzila miesiaczka. Teraz jestem najszczesliwsza na swiecie, ze mam Milenke, chyba dlatego tak bardzo pragne ja przytulic, pocalowac, gdyz ciagle sie o Nia boje, mimo, ze jest wszystko w jak najlepszym porzadku.
Uspokoje sie, gdy bede miala Malenka na rekach :-)

maagsiaa cieszę się twoim szczęścia, bo taka pozytywna osoba tyle przeszła, ale teraz będzie już tylko dobrze! :)
ja mam termin na 04.11 :) chyba w ten sam dzien co?
a 5.11 jadę do szpitala na wywołania jak nic nie ruszy

i tak będziemy jedna po drugiej dziewczyny :) w przyszłym tygodniu z pewnością 2 dziewczyny i następny tydzien... a ile pewnie jeszcze będzie "wcześniejszych" i "późniejszych" :) miesiąc czasu i już chyba będziemy wszystkie :)))

reklama
Do góry