reklama
natalia2291
Fanka BB :)
kaaroo no ja mam duzy.. tak mi sie wydaje zreszta na watku z brzuszkami jest zdj z tydzien temu robione
Anoula masz racje! Wszystkie jestesmy piekne! :-)
Udzielily mi sie Twoje wyobrazenia dzidziusia w lozeczku! To takie piekne! Ja pierwszy raz bede mamusia, takze nie moge sie doczekac tego nieznanego! :-)
Trzymam kciuki, bys Ty tez szybciutko wstala z lozka! :-*
Kaaroo tyle energii! Ja wczoraj pedzilam ze sprzataniem, teraz leze i wyczekuje objawow porodu haha
Gratulacje pomyslowosci w dekorowaniu! Czekam na zdjecia :-)
Kika dziekuje a co do tych tekstow to popieram! Mnie tez takie gadanie wkurza! :-)
Udzielily mi sie Twoje wyobrazenia dzidziusia w lozeczku! To takie piekne! Ja pierwszy raz bede mamusia, takze nie moge sie doczekac tego nieznanego! :-)
Trzymam kciuki, bys Ty tez szybciutko wstala z lozka! :-*
Kaaroo tyle energii! Ja wczoraj pedzilam ze sprzataniem, teraz leze i wyczekuje objawow porodu haha
Gratulacje pomyslowosci w dekorowaniu! Czekam na zdjecia :-)
Kika dziekuje a co do tych tekstow to popieram! Mnie tez takie gadanie wkurza! :-)
Karo tak bardzo bym chciala! :-)
Zostalo 10dni do terminu :-)
Ogladalam wlasnie polski program o in vitro, poplakalam sie, gdy para opowiadala o dwoch poronieniach, przypomnialo mi sie Nasze pieklo, ktore przeszlismy ;((( Niektorzy sie smieja, ze mam dopiero 22 lata, maz 23 lata i obecna ciaza to zapewne wpadka, ale tak naprawde nie wiedza, co przezylismy tracac dwie ciaze ;((( pozniejsze starania, te dziesiatki testow, badan bhcg, lez wylanych gdy przychodzila miesiaczka. Teraz jestem najszczesliwsza na swiecie, ze mam Milenke, chyba dlatego tak bardzo pragne ja przytulic, pocalowac, gdyz ciagle sie o Nia boje, mimo, ze jest wszystko w jak najlepszym porzadku.
Uspokoje sie, gdy bede miala Malenka na rekach :-)
Zostalo 10dni do terminu :-)
Ogladalam wlasnie polski program o in vitro, poplakalam sie, gdy para opowiadala o dwoch poronieniach, przypomnialo mi sie Nasze pieklo, ktore przeszlismy ;((( Niektorzy sie smieja, ze mam dopiero 22 lata, maz 23 lata i obecna ciaza to zapewne wpadka, ale tak naprawde nie wiedza, co przezylismy tracac dwie ciaze ;((( pozniejsze starania, te dziesiatki testow, badan bhcg, lez wylanych gdy przychodzila miesiaczka. Teraz jestem najszczesliwsza na swiecie, ze mam Milenke, chyba dlatego tak bardzo pragne ja przytulic, pocalowac, gdyz ciagle sie o Nia boje, mimo, ze jest wszystko w jak najlepszym porzadku.
Uspokoje sie, gdy bede miala Malenka na rekach :-)
R
rojku
Gość
maagsiaa nie chcę Cię martwić, ale wcale się nie uspokoisz. Dopiero wtedy człowiek zaczyna głupieć ze strachu o tą kruszynkę.
i tak będziemy jedna po drugiej dziewczyny w przyszłym tygodniu z pewnością 2 dziewczyny i następny tydzien... a ile pewnie jeszcze będzie "wcześniejszych" i "późniejszych" miesiąc czasu i już chyba będziemy wszystkie ))
reklama