reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

ech maagsiaa poprawiasz samoocenę babie w 9mcu ciązy Bog zapłać heheh ale wiemy obydwie że wszystkie jesteśmy piękne z naszymi mini czy maxi brzuszkami:-)
4 dni laski....:szok: dziś leżałam w nocy z otwartymi oczami patrząc na łóżeczko i nagle wyobraziłam sobie że..leży już tam żywy człowieczek..podsapuje sobie i wzdycha...dla dziewczyn które już to przeżyły to nie novum..ale mnie aż zaparło dech w piersiach..pomyśleć że jego życie zależeć będzie ode mnie..nie mogłam już zasnąć z ekscytacji i co tu dużo mówić..z przerażenia:tak:
ps. moja psiapsióła urodziła dziś w nocy naturalnie..3 godziny i mała była u niej na piersi...o 11 już spacerowały razem po korytarzach..muszę być dzielna po tym cc dla mojego maluszka żeby jak najszybciej móc się nim opiekować taka myśl na koniec:)

reklama
posprzątałam caaaaały dom! :D
schody pomyłam, wszystki 5 pokoi ogarnełam, kuchnia i lazienka :)
byłam też na cmentarzu umyć grób i nadal mam nadmiar energii :p
coś mi się nie wydaje że Blanka w ciągu 11 dni sama bedzie chciała wyjść :D
w sumie dobrze, bo jeszcze muszę posprzątać.
od nowa torbę spakowałam i przygotowałam ciuchy na wyjście dla Blaneczki :)

zrobiłam baldachim :) stary wieszak na zabawki taki siatkowy przefarbowałam na róż , firanki też na róż doczepiłam błyskotki i efekt końcowy powiem wam że mnie zaskoczył bo wygląda bosko :)

jak dokończe to postaram się cyknąć foto i wam się pochwalić :-)

Hej Dziewczyny :)

U nas noc minela dosc ciekawie... Poszlam spac po 3 mojego czasu czyli o 4 polskiego... Synus nie dawal spokoju do wpol do 3. Krecil sie jakby na karuzeli szalal az P go uspokajal mowil ze przeciez to Mamusie boli..
Wstalismy rano P dokanczal sprawy wykonczeniowe w lazience ja w tym czasie przeczytalam co nadrukowalyscie i ktoras z Was( niepamietam ktora) generalne porzadki i w 39 tyg, i zaczelam sie krzatac po domu i P mowi co ja tak biegam jak mialam lezec bo to przeziebienie a ja mu na to : Wiesz co?, glupio mi bo dziewczyna w 39 takie porzadki a ja w 36 leze.. i ogarnelam troszke,pranie odkurzanie obiad P po zakupy i teraz leze i ciagnie mnie bardzo w dole brzuszka czyli mam swoje sprzatanie!!!
Choroba troszke puszcza nareszcie.. P na 14 do pracy, a ja leze i czekam na wizyte Mamy,
Pozdrawiamy z Synusiem Was wszystkie i Malenstwa:):)

maagsiaa jak możesz wazyć 103 kg przecież na zdjęciu jesteś taka drobniutka, ale fakt nie ma to znaczenia ile się przytyło ludzie po prostu nie mają świadomości jak ktoś powie do mnie ty mały grubasku to wkurzam się bo ani nie jestem mała(chodzi o wzrost) ani gruba, po prostu jestem w ciąży i niewiele przytyłam biorac pod uwagę że mój mały wazy już 3 kg. Ludzie sa mało taktowni ja bym żadnej kobiecie w ciązy nie wspomniała nic na temat wagi i tyle bo jedna się przejmuje a inna w ogóle. Jejku a najbardziej nie cierpię tekstów typu "ty duża kobieta jesteś to nie ma co się dziwić że duże dziecko urodzisz":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:albo, gdy powiedziałąnm ze będę miała prawdopodobnie cesarkę ze względu na wage dziecka to usłyszałam jak to wielka babka jesteś a nie drobna to dasz radę. No i tu już ciśnienie osiąga zenit. :)

kaaroo to Twoj post o sprzataniu czytalam i sie glupio zrobilo, skad masz tyle sil hmm?? ja to sie kulam i wogole powinnam juz od 21 tygodnia bardzo sie oszczedzac przez nasze problemy ale tez staram sie panowac nad domem i obowiazkami... ale juz dzis dosc bo brzusiol boli.

reklama
kaaroo no wicie gniazdka udzielilo sie.. u nas dni troszke wiecej ale ja musze jeszcze plan zrobic co trzeba do 10.11 miec zrobione i podziele obowiazki pomiedzy P i Mame.. bo sama watpie ze dam rade a zreszta jak pojde do lekarza to i tak mnie pewnie zjedzie ze cos robie...

Do góry