reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Hej, ja też mam takie mocne kłucia w pachwinach. W poniedziałek to musiałam przystawać na chwilę na spacerze. Jeszcze nie bylam na usg, więc nie wiem czy wszystko jest ok. Do lekarza idę w środę 10 kwietnia.
Tak się cieszę, że znalazłam to forum, bo jak czytam, ze macie podobne objawy i obawy to lepiej na duchu się robi.

Czekoladka21 mi lekarz powiedział jak byłam w piątek, że mam torbiela na jajniku, to pozostałosc po jajeczku, ma się to wchłonąć mam oczywiście nadzieje. Ale powiedział, że mam się niczym nie martwić. I wtedy wykonał mi pierwsze usg, ale było widać tylko pęcherzyk. 12 kwietnia mam następną wizytę, ma bić sreduszko, dostane skierowanie na badania.

Czekoladka21 mi lekarz powiedział jak byłam w piątek, że mam torbiela na jajniku, to pozostałosc po jajeczku, ma się to wchłonąć mam oczywiście nadzieje. Ale powiedział, że mam się niczym nie martwić. I wtedy wykonał mi pierwsze usg, ale było widać tylko pęcherzyk. 12 kwietnia mam następną wizytę, ma bić sreduszko, dostane skierowanie na badania.

MOja siostra też miała torbiela, ok 10-12 tyg wchłonął się całkowicie, teraz jest w 20 tyg i wszystko jest w porządku. Trzymam kciuki, żeby i u Ciebie wszystko było dobrze.

reklama
Mam tak samo, musiałam się zmusić żeby zjeść obiad. No ale co to za obiad sam filet z kurczaka, bo więcej się nie mieści. Ale za to bardzo dużo pije. Ale myślę, że smaki mi się zmienią :) :-)

Do góry