reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
kaaroo - do tego co pakujemy do torby kilka dziewczyn wrzuciło propozycje w odpowiednim wątku! jak nie znajdziesz daj znac to Ci przekopiuje. No a ja swoje maleństwo ubiore w kaftanik , body, mam tez taki cieplejszy dresik z kapturkiem, skarpetki, czapka na bank no i kombinezon. i grubym kocykiem przykryje w nosidełku.

860i3e5ez8vmq73d.png

7u229n73xrci349t.png

Hej laski
Dobrze ze u was wszystko ok:) mnie przyjeli na patologie ciazy w pt zostalam na obserwacji oprocz skroconej szyjki wyszlo ze mam 1 cm rozwarcia i zle badania z krwi mi wyszly wiec dali mi antybiotyk dozylnie magnez i 4 zastrzyki na sterydy na plucka dla dzidzi. Czekam na wyniki z wymazow i dopiero wtedy beda cos wiecej wiedzieli i wtedy sprawdza co tam z szyjka. Moze w pt mnie wypisza albo w pn. Zobaczymy. Jestem dobrej mysli ze mnie niedlugo wypuszcza i w domku bede sobie lezala. A mikus rzadzi w moim brzuszku wiec wszystko z nim dobrze. Jestem pod dobra opieka wiec to jest najwazniejsze. Trzymajcie sie cieplo.

kochane czytam Was ale dzisiaj nie mam sily sie rozpisać..trzymam kciuki za mamusie leżące i gratuluje tym którym wizyta przyniosła dobre wiadomości ( a wizytowo widze mocno u wszystkich),,,:)ja również byłam u gin i niestety dzidzius sie nie przekręcił :((nie chce Wam jęczęć bo wiem że każdy ma swoje zdanie w kwestii cc i sn. Dla mnie wiadomość o cc jest bardzo dobijająca tym bardziej żę tak jakby troche się przyczyniłam do tego miednicowego ułożenia i to mnie jeszcze bardziej męczy... Wciąz miałam nadzieję.Nic to..moze jutro będzie lepiej, musze się oswoić z tą myślą nie ma wyjścia. Miłej nocki dziewuchy..:)

brackie w tą sobotę wesele :)jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę robie:) szisiaj M. kupiłam koszule i pasek do spodni a sobie nic........ Stwierdziłam że chociaż on jak człowiek będzie wyglądał.... ja to już orka nie człowiek;)

ania trzymaj się

dziewczny nie szalejcie za mocno..........niech dzidzi odpoczywa u was

Witam
Dopiero znalazłam chwilę żeby Was poczytać i zobaczyć co się u was dzieje ;-)Wszytko dlatego, że z moim M szykowaliśmy pokój dla małej w końcu jest pomalowany meble złożone, idealnie :biggrin2: tyle radości, że szok :)

kaskaleczna
dzięki za linka, już się zarejestrowałam i czekam na zabaweczkę :)
kaaroo zazdroszczę zdecydowania się na imię :) my dalej myślimy, myślimy i nie możemy się zdecydować :) a tak nawiasem mówiąc ja chciałam Blankę ale mój M kategorycznie powiedział Nie :p

Gratuluje wszystkim udanych wizyt i oby tak dalej. :-)

anoula82, jeśli to cię pocieszy, moje dziecko odwróciło się dopiero w 27-28 tygodniu ciąży, a było ułożone pośladkowo.. Teraz stoję przed kolejnym problemem - mam wadę wzroku -4,5, a w szpitalu, w którym chcę rodzić nie ma znieczulenia.. Martwię się, że nie wszystko pójdzie po mojej myśli. Z jednej strony chcę rodzić w 100% naturalnie, z drugiej obawiam się bólu i komplikacji, a przede wszystkim problemów ze wzrokiem.. W poniedziałek wybieram się na konsultacje do okulisty.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam was dziewczynki dawno nic nie pisałam ale mam smutne dni z dzidzia wszystko ok ale tata mój chce pomoc mojemu M żebyśmy zalali strop na naszym domku przed zimą bo nik mu więcej nie pomoże mimo że ma brata i dwóch szwagrow . Nie jest już pierwszej młodości i ma mnóstwo swoich spraw i mam wrażenie że mama ma o to ciągle pretensje i widzę jak on sie strasznie z tym czuje martwię sie o niego żeby sie nie pochorowal nawet nie ma kiedy odpoczac.
Cieszę sie że narazie wszystkie w dwupaku i trzymam kciuki za te z problemami pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
Do góry