reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

witam ponownie :) dzieki za dobre slowa kochane :*
mezus dzisiaj caly dzien mily - nawet na moje zakupy: buty, sweter i koszule/tunike mimo ze naprawde dlugow wiecej niz pieniedzy, a tych brakuje na wszystko to powiedzial ze pieknych wyborow dokonalam i ze super sa i cieszy sie ze sobie kupilam cos ladnego :szok:
a ja glupia jak cos mam na koncie to zanim oplaty zrobie to najpierw wydam ;-) wczroaj sukienke na allegro zamowilam pomaranczona :-D i laktator nuby za 50zl nowy - ciekawe czy mi go przysle babka bo cos takie szemrane to, no ale mam nadzieje ze mnie nie oszuka nikt.

Endokrynolog :-) od jutra euthyrox 100 naprzemian z 75 i za dwa tyg powtorka badan i zobaczymy jaka dawka dalej. Mam nadzieje ze te hormony nie zaszkodzily malemu
no i jak poszlam do apteki po tabletki, za ktore dalam lacznie 10zl to dostalam kolysnaki bebilon, 8 tabletek prenatal classic, 30 kaspulek wit. K, ksiazeczke jakas o maluchu, sliniaczek :-)
kupilam jeszcze lacibios femina, bioderme zel do twarzy za 10zl ponoc skutecznie mi pomoze z moimi syfkami malymi ktore sa niemal wszedzie - a nie mialam wczesniej problemow z cera, no i mustela krem ochrony do buzki za 22zl i tez dostala probki palmersa, kolysanki znowu, sliniaczek i czapeczke :-)
pokochalam ta apteke :-D 53zl wydane a 2 reklamowy ;-)

9.10. we wro sa warsztaty bezpieczny maluch na ktore tez sie zapisalam i dzisiaj mi to tez humor poprawilo, bo upominkiem ktory ma dostac kazda mama jest: Magnet Keepsake - BabyArt taki magnesik do odcisku stopki lub raczki :-)

no wiec zakupowo mam dzisiaj poprawiony humor i juz mi dobrze :-p maz mnie na pizze zabral a i w biedrze kupilam waciki + patyczki do uszu dla maluszka :-)
coraz mniej rzeczy do odchaczania na liscie wyprawkowej :-)
widzicie jak to niewiele mi potrzeba do szczescia ;-)

reklama
Natalunia trzymaj się !!!!!!! jak będziesz mogła to dawaj znać co u Ciebie, jeśli nie będzie netu to zapisz sobie numer którejś z nas i chociaż smska puść jak u Ciebie! trzymam za was kciuki!!!!!

Natalunia- trzymamy kciuki, aby dzidzia wytrzymała w brzuszku jak najdłużej!

Co do odwracania się dzidziusia, to dla pocieszenia powiem Wam, że mojej koleżance córa odwróciła się 2 tyg. przed porodem. Więc Anoula głowa do góry :tak:
Dziewczyny- udało mi się zrobić prawie 30 słoików z papryką:-) a do tego mój R był na grzybach i mam caaałą michę maślaków. Będzie jutro pyszny sosik z nich. Chociaż ja pewnie tylko spróbuję, bo nie chcę ryzykować przez tą cholerną cholestazę. A, no i idę jutro na badanie fosfatazy, trzymajcie kciuki, za mniejszy wynik!

Natalunia 3mam kciuki! I czekam na wieści!

kaskaleczna co ta położna taka dziwna, przecież mąż nie zrezygnuje z dochodu, który Was utrzymuje. każdy radzi sobie jak może, a bardzo często faceci tak właśnie wracają do domu. Wiadomo, ż każda by chciała inaczej, ale życie, to życie.

Natalunia zacisniete kciuczki mocno!!! dobrze bedzie!

Jolka za Ciebie tez kciuki coby wyniki lepsze byly :tak:

kaska jak pech to pech, zawsze tak jest ze w parze cholerstwa ida ;-)

aaga ja zapytalam po raz pierwszy w aptece, zawsze mi glupio bylo ale Pani byla taka mila ze napakowala do torby :tak:

reklama
Do góry