reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Faktycznie coś spokojnie ale przynajmniej mogę nadrobić i poczytać ostatnie wpisy...działo się widze;/
Ja dzisiaj nie wiem co sie ze mną dzieje...wstałam o 7 z ambitnym planem ogarnięcia wreszcie wyprawki bo jak czytam Was to jestem przerazona z lekka za ja jestem w dalekim tyle..no i zaczelam szperac w necie...matko nie wiem kiedy zrobila sie prawie 13!!! a jedyne co udalo mi sie wybrac to kosmetyki dla dzidziaka (zgodnie z analizami Sroki Sroka o.... czyli zapiski podwojonej: analiza chyba juz kiedys Wam polecałam) i stanęło na hipp.W moim szpitalu uzywaja Nivea z tego co przekazała położna ale w szpitalach wiadomo...w zalezności od tego jaka firma akurat zdołała "podbić" dany szpital takie kosmetyki. Nivea podobno jest pełna chemii..Boze pisze jak potluczona wybaczcie ale postanowilam wreszcie zorientować się co i jak w temacie pielegnacji dziedziaczków wiec to przez nawał informacji:))...btw dziewczyny...czy wy kupujecie zestaw pościeli do łóżeczka??? przeciez taki maluch nie spi pod kołderką ale kocykiem lub w spiworku. Jutro z wizytą pt "czas ogarnąc ten bałagan" przyjezdza do nas moja mama i cos czuje ze skonczy sie na pogonieniu mnie do przygotowania pokoiku (ups nie mamy pokoju dla dziecka wiec kącika dla maleństwa w sypialni:)...
Pozdrawiam Was wszystkie może kawy nam trzeba....ja chyba sie złamie i strzele sobie porządną kawę bo faktycznie jakoś sennie dziś i na forum i w realu

reklama
niezłe łowy z tymi pieluchami :tak: ale ja jak narazie mam zapas papersa bo moze zostaniemy przy papersach , albo dopiero pozniej stopnio zeminiac na dada.

dziś szkoła rodzenia, z buta ide kawalek mam ale moze w miasto rusze na jakieś lowy przy okazji :)

Hej

U mnie nie mam problemow z pieluchami ..w polsce wieczne polowanie bylo a teraz ide kupie bez liczenia bo sa o wiele tansze niz w Pl :) mam narazie 2 paczki maz jesz cze pojedzie kupi 2 i mokre chusteczki:)

hej,
no cicho się tu trochę zrobiło ale to pewnie przez tą pogodę nic nikomu się nie chce...ja wczoraj już dokupiłam ostatnie rzeczy dla dzidzi, jeszcze materac do łóżeczka został. Od pn miałam ambitny plan zacząć prać ubranka i prasować a tu mamy środę i dalej tego nie zrobiłam....nie mogę się jakoś zabrać do tego. Może jutro:p naszczęście jeszcze trochę czasu zostało więc nie ma spiny.
Co do promocji w biedronce to miało być od 12.09 a tutaj widzę że w niektórych sklepach wcześniej dali, mam nadzieje że w krk się tak nie pospieszyli i przewidzieli dużo takich paczek szczególnie 2:) ja już co prawda kupiłam 1 paczke 1 do szpitala i 1 paczke 2 do domu pampersów. Ale tego nigdy nie za dóżo...w selgrosie jest też promocja chusteczek pampers zwyklych i pampers sensitive 6 paczek za ok 23 zł. Kupiłam też. W realu też ma być promocja tych chustek za 26 zł tez sześciopaki.
anoula82 ja kupiłam kołderkę i poduszeczkę do łóżeczka, na początku wiadomo że poduszki nie będe używała a kołdrę czemu nie. Mam też rożek bo u mnie w szpitalu wymagają ale nie wiem czy będzie w domu w tym spał..okaże się.

reklama
Gusiak trzymaj się. Tydzien to sporo i nie dziwie się ze chciałabys już wyjść. Nie ma to jak w domku:)
Anna Orłowska a wiesz nie wiem czemu nie kołderka jakoś zawsze wydawało mi się ze jest dla "dorosłych dzieciakow" i znajac mnie pewnie bym stala i patrzyla czy gdzies mu ta kolderka nie przeslania buzi itd..ja chyba kupie mniejszy kocyk narazie plus spioszki i moze nie będzie za zimno. Połozna ostatnio mowila mi ze takie maluchy najlepiej czują sie w temp. 20 - 22 C:nerd: czyli calkiem letnio no nic wszystko wyjdzie w praniu i tak:)

Do góry