reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy lipiec 2013

reklama
Malgosiaaa: Wiem że dam sobie radę. Mnie bardziej chodzi o ten katar. Teraz sobie wkręcam i boję się żeby nie miała żadnego zapalenia ucha, bo to niebezpieczne przy locie samolotem. Ogólnie nie ma jakiś specyficznych objawów, jedynie co to ciągnie się za uszy i tak jakby sobie tam grzebała paluszkiem.

Dziewczyny czy któraś z Was leciała samolotem z dzieckiem które miało katar?

Całą noc przez to prawie nie spałam :-:)-:)-(

Prija ja ci nie pomogę w swoim życiu leciałam tylko dwa razy samolotem.

My dziś pojechaliśmy na cały dzień do moich rodziców, Gabryś chodził po podwórku i był mega zadowolony przez co przez cały dzień spał góra 20 minut. Ale za to padł o 19:30 i pewnie będzie spał cała noc.

Hej Mamusie:)

Znowu mała nieobecność mnie dopadła,ale cóż sama z Bulinką byłam,tatuś na wyjazdach a dzisiaj impreza służbowa-taki to sobie pożyje;)

U nas nadal noce nie przespane,pobudka co 2 godz,Ewelina245 Bulinka śpi ze smoczkiem i faktycznie jak się zorientuje że brak to wrzask,ale i tak to nie pomaga musi dostać coś do picia tzn herbatkę lub mleko:( Moja Zuzia na noc pije mleczko 210ml z kaszka;)
A co do bajeczek to uwielbia "Trzy świnki"i "Brzydkie kaczątko"siedzi jak zaczarowana:)

Dziewczynki dziękuję za słowa otuchy,co do Bulinki,nieraz mam wrażenie że sama ze wszystkim jestem:(
Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI:)

U nas ze smoczkiem ten sam problem, najgorzej teraz z katarem, ciężko jej się oddycha ze smoczkiem w dziobie, ale bez niego ciężko zasnąć. I też się wybudza w nocy niestety :-(

Ja się pakuję teraz i popijam melisę. O 3 w nocy wyjazd do Londynu, o 6.25 wylot. A Julcia oczywiście jeszcze nie śpi :dry:

Hej:-)
My się przygotowujemy do jutrzejszego dnia- idziemy do żłobka na 8 a jak już się denerwuję i pewnie nocy nie prześpię.
Oficjalnie imprezę z okazji 1-szych urodzin wyprawiamy 21.06 :-D
Prija z pewnością pamiętam Cię z jak najlepszej strony :-) Jak Wam minęła podróż?
Wiśnia super ta Twoja Zuzia:-) Nigdy nie jesteś sama - zawsze masz nas choćby wsparcie wirtualne :tak:

Hej,
Nastrój okropny i pogoda okropna. No cóż, nie spałam dziś za dużo , mały od godziny i 22 minut w żłobku a ja ryczę i ryczę. Czuję pustkę.
Przepraszam , że tak tylko o sobie .
Miłego dnia

reklama
hello poniedziałkowo!
Dobrze, że w weekend ma być mega cieplusio!

Wiśnia - piękna Bulinka, ile mierzy i waży?

Prija - jak droga? Czemu się nic nie odzywasz? jak dałyście radę? Pisz!!

Tuśka - otrzyj łzy głowa do góry, kop na tyłek i zajmij się sobą! Pamiętaj, że Mikołaj odbiera to co Ty czujesz, a nie będzie mu łatwiej, jeśli dajesz mu sygnały, że Tobie jest źle! Myśl pozytywnie, to wszyscy na tym skorzystacie!
A propos, gdzie ta imprezka urodzinowa? chyba pierwsza na forum? możemy się wprosić?:zawstydzona/y: to będzie jak case study dla pozostałych:-)

Dziewczyny powiedzcie mi w jakiej formie "podajecie" dzieciom bajki? Mała Zu ma kilka sztywnych książeczek i uwielbia je gryźć, duże książki najchętniej by rwała lub też brała do buzi. Zastanawia mnie czy moja Zu jakaś nieogarnięta jest czy ja nie wiem jak ją tym zainteresować?:happy2: Pomocy:)

Miłego dnia Mamusie!

Do góry