reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy lipiec 2013

Hej:-)

Wiśnia a Bulinka śpi ze smoczkiem? Bo u nas zasypianie tylko ze smoczkiem i też jak wypadnie a się przebudzi to piszczy, żeby jej podać.
Laura uwielbi bajkę "świnki trzy" stara bajka a jaka radość jak słyszy te melodie i widzi wilka hehe.
My dajemy na noc 210 ml mm i dopiero kolejna porcja o 8 rano.

No dzisiaj wreszcie słoneczko, to aż się chce coś robić:tak:

Dziewczyny z okazji dnia dziecka w tesco są ubranka letnie i obuwie dziecięce 30% taniej:-)

Miłego dnia.

reklama
Hello!
Ewelina prześlij tego słonka wgłąb kraju!! u nas mega pochmurno i do tego chłodno... a i dzięki za info w sprawie rabatu!:)
W SUPER PHARM jest promocja na pampersy mega packi po 35 zł z kartą.

Prija Julka jest super! jakie minki strzela! zastanawiam się jak Ci się udało zrobić takie fotki?! :) widzę, że pogoda u Was dopisuje!

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny :-)
Wiśnia ja małemu włączam piosenki na baby tv:-) Co do kolacji mały zjada ok 18.30 kaszkę ok 120-150 a ok 20 mleko 200 ml.
Dzięki dziewczyny za info o promocjach:-D
U nas pogoda dość dobra , czasami słonko wyjdzie no cieplej bo 16 stopni .
Byliśmy dziś w żłobku. Ogólnie fajnie. Mikołaj będzie najmłodszy w grupie. 10 dzieci i 2 panie. Byłam w czoku że tak ładnie dzieci zabawki sprzątały i siadały przy stoliczku do picia. Mały latał po całej sali i trochę bawił się z dziećmi, a w poniedziałek mały idzie i pani stwierdziła że ma iść na 8 - 14. Co ja mam zrobić z tyloma godzinami :szok::confused:

Tuśka - korzystaj z życia! odwiedź kosmetyczkę i fryzjerkę! jak wrócisz do pracy to będziesz mogła pomarzyć o takim wolnym:)

Hello.
Mogę się czasem dołączyć?

Malgosiaaaa: Była pogoda, już nie ma ;-) A minki tak robi zabójcze. W sumie to robiłam jej kilka zdjęć i akurat zrobiła takie minasy. Ale ona na codzień takie robi, do innych - zaczepia i się z tego śmieje. A tak to walczymy dalej z katarem, a wylot coraz bliżej :( Pytałam lekarki i mówiła że normalnie ludzie latają przeziębieni i nic się nie dzieje. Więc może będzie ok.

Prija miło ci znowu widzieć
U nas tez pogoda ładna więc byliśmy na spacerku.
A teraz mój dziec śpi.

Dziękuję :tak:

Mój też śpi, ale Julka jest niemożliwa. Oczy czerwone ze zmęczenia, głowa spada na kolana, ale Ona nie - nie pójdzie spać i się awanturuje, aż w końcu wychodzę i po chwili cisza, mój Dziub śpi :shocked2:

Tuśka: Tak? :szok: Dobrą masz pamięć. Mam nadzieję, że mnie pamiętasz z dobrej strony ? ;-)

Prija0 witaj i pisz śmiało.

Tuśka od 8-14 nonono też bym nie wiedziała co robić. Pewnie bym siedziała i myślała co ona tam teraz robi:-)

My też właśnie wróciliśmy ze spacerku. Spania było zaledwie 40 minut:tak: A u nas 20 stopni:-)

reklama
U nas dziś troszkę ładniej, ale słyszałam że w Polsce deszczowo :cool: Myślałam, że upały bo tak głośno o tym było.
A mój Łobuz zmęczony na maksa, ale nie pójdzie spać. Jęczy teraz w łóżeczku. A mnie też rozkłada i potrzebuję dziś chwili odpoczynku, ale córcia tego nie rozumie :no: No i chwili relaksu bo stres już sięga zenitu :confused2:

Do góry