reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki wracają do pracy

reklama
Ale sie swoatecznie zrobilo:-D

Kocham swieta. CO roku zmieniam dekoracje calego domu (obok mam hurtownie z dekoracjami i ceny sa naprawde szalenie niskie!). Zastanawiam sie nad kolorem w tym roku.I dla Makreli jakis superstroj trzeba kupic.

I choinka i koledny i wieczory z winem. U nas tak samo...

A u nas to będą 3 święta w tym mieszkanku, pierwszy raz nie było wogóle choinki, rok temu była malutka sztuczna a w tym roku będzie świerk w doniczce (mam ogrodnika w pobliżu który uprawia jodełki, świerki i takie tam) już się nie mogę doczekać :tak::-):tak::-)

A u nas w tym roku beda pierwsze swieta Bozego Narodzenia "na obczyznie" - i bez rodzinki. Az smutno mi sie robi jak o tym pomysle. ALe i tak postaramy sie aby dla Milenki byly to cudowne chwile. Moze zaprosimy jakis znajomych?Oczywiscie tez z dzieciakami.

Jak Madzia była malutka, to choinkę i lampki mieliśmy do marca:-D, bo Madzia uwielbiała sobie światełka oglądac. To było najlepsze lekarstwo na kolkę.

Ale sie swoatecznie zrobilo:-D

Kocham swieta. CO roku zmieniam dekoracje calego domu (obok mam hurtownie z dekoracjami i ceny sa naprawde szalenie niskie!). Zastanawiam sie nad kolorem w tym roku.I dla Makreli jakis superstroj trzeba kupic.

I choinka i koledny i wieczory z winem. U nas tak samo...
JA tez już się nie mogę doczekać świąt. A strój Pani Mikołajowej już mamy:-D- z H&M oczywiście;-):-)

Świąteczne, aż poczułam zapach ciast świątecznych:-D A my mamy piękna choinkę, sztuczna ale jest cudna...i ogromna, zajmuje pół pokoju, ale to nic....i tak sie zmieścimy:tak::tak: Kocham Boże Narodzenie, ale jednego czego nie znoszę w związku z tymi świętami to: KUPOWANIE PREZENTÓW. Dla mnie to katorga, :sorry::sorry: bo budżet średni a ludzi do obdarowania sporo...i trzeba coś wymyślić oryginalnego i niedrogiego...

A w tym roku święta będą piękne, bo tak bardzo rodzinne...z naszym synkiem...tak kochanym!!!!:tak::tak::tak:

reklama
..... Kocham Boże Narodzenie, ale jednego czego nie znoszę w związku z tymi świętami to: KUPOWANIE PREZENTÓW. Dla nie to katorga, :sorry::sorry: bo budżet średni a ludzi do obdarowania sporo...i trzeba coś wymyślić oryginalnego i nie drogiego...

o i już mamy tytuł na kolejny wątek: ORYGINALNE PREZENTY NA ŚWIĘTA I nie tylko ......

ja też mam zawsze z tym problem i wogóle nie chce mi się jeździś i czegoś szukać, a ludzi w sklepie zawsze fuuuul :-:)no:

Do góry