reklama
Ale sie swoatecznie zrobilo
Kocham swieta. CO roku zmieniam dekoracje calego domu (obok mam hurtownie z dekoracjami i ceny sa naprawde szalenie niskie!). Zastanawiam sie nad kolorem w tym roku.I dla Makreli jakis superstroj trzeba kupic.
I choinka i koledny i wieczory z winem. U nas tak samo...
Kocham swieta. CO roku zmieniam dekoracje calego domu (obok mam hurtownie z dekoracjami i ceny sa naprawde szalenie niskie!). Zastanawiam sie nad kolorem w tym roku.I dla Makreli jakis superstroj trzeba kupic.
A u nas to będą 3 święta w tym mieszkanku, pierwszy raz nie było wogóle choinki, rok temu była malutka sztuczna a w tym roku będzie świerk w doniczce (mam ogrodnika w pobliżu który uprawia jodełki, świerki i takie tam) już się nie mogę doczekać :-):-)
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
A u nas w tym roku beda pierwsze swieta Bozego Narodzenia "na obczyznie" - i bez rodzinki. Az smutno mi sie robi jak o tym pomysle. ALe i tak postaramy sie aby dla Milenki byly to cudowne chwile. Moze zaprosimy jakis znajomych?Oczywiscie tez z dzieciakami.
JA tez już się nie mogę doczekać świąt. A strój Pani Mikołajowej już mamy- z H&M oczywiście;-):-)Ale sie swoatecznie zrobilo
mysia23
mama dwójeczki
Świąteczne, aż poczułam zapach ciast świątecznych A my mamy piękna choinkę, sztuczna ale jest cudna...i ogromna, zajmuje pół pokoju, ale to nic....i tak sie zmieścimy Kocham Boże Narodzenie, ale jednego czego nie znoszę w związku z tymi świętami to: KUPOWANIE PREZENTÓW. Dla mnie to katorga, bo budżet średni a ludzi do obdarowania sporo...i trzeba coś wymyślić oryginalnego i niedrogiego...
A w tym roku święta będą piękne, bo tak bardzo rodzinne...z naszym synkiem...tak kochanym!!!!
A w tym roku święta będą piękne, bo tak bardzo rodzinne...z naszym synkiem...tak kochanym!!!!
reklama
..... Kocham Boże Narodzenie, ale jednego czego nie znoszę w związku z tymi świętami to: KUPOWANIE PREZENTÓW. Dla nie to katorga, bo budżet średni a ludzi do obdarowania sporo...i trzeba coś wymyślić oryginalnego i nie drogiego...
o i już mamy tytuł na kolejny wątek: ORYGINALNE PREZENTY NA ŚWIĘTA I nie tylko ......
ja też mam zawsze z tym problem i wogóle nie chce mi się jeździś i czegoś szukać, a ludzi w sklepie zawsze fuuuul :-no: