reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki wracają do pracy

reklama
no i po raz kolejny okazuje sie jaki swiat jest maly!!

Okazalo sie ze niania ktora znalazlam przez przypadek w internecie jest kolezanka mojego meza:tak: oczywiscie nie spalam cala noc poprzedzajaca jej wizyte a potem jak weszla do mieszkania to razem z moim mezem zaczeli sie smiac:-D niesamowity zbieg okolicznosci:tak: i od razu kamien spadl mi z serca ze nie musze sie martwic ze ktos obcy zrobi krzywde mojemu malenstwu. wogole jest to bardzo mila i ciepla osoba i ciesze sie ze Makrelka trafia w dobre rece:tak:

no to świetnie Lil Kate że akurat się tak udało :tak::tak: (kurcze nie wiedziałam ze szukałas przez neta ale to teraz wszytsko łatwe no tylko trafić na właściwą osobę)

My też zaczynamy szukać niani. moja kuzynka chyba coś kombinuje i chcę zrezygnować. Co prawda Jasiem opiekuje się super ale ma 23 lata i zupełnie inne potzreby niż opieka nad takim maluchem! poza tym pali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
może uda nam się do tego czasu kogoś znaleźć -do grudnia.

A ja w środę pierwszy raz do gimnazjum!! To tylko na 4 godzinki w tygodniu, ale normalnie tak się cieszę.... I już myślę nad Przedstawieniem Bożonarodzeniowym i tak mi świątecznie się zrobiło....:-)

Rety, ja o świętach jeszcze nie myślę, choć to faktycznie za niecałe 3 miechy. Wyobrażacie sobie jak nasze dzieciaczki będą zbijać nałogowo bombki :confused::-D Albo wieszać się na choince:szok::-D

reklama
Do góry