karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
A ja wlasnie przed godzina ogladalam "Rozmowy w toku" i bylo o nianiach. Az strach sie bac. Wam dziewczyny nie zycze takich doswiadczen.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O rany,ja to tez obejrzałam.Brrr....Potworne te niektóre babska.A ja wlasnie przed godzina ogladalam "Rozmowy w toku" i bylo o nianiach. Az strach sie bac. Wam dziewczyny nie zycze takich doswiadczen.
Agusia, tak wlasnie postanowilam zrobic no to od pszyszlego tygodnia jak wszystko dobrze pojdzie bede miec troche wolnego dla siebie
Ja też mam takie same odczucia. Kiedyś pamietam jak starsi byli młodsi to potrzebowałam odsapniecia bardziej, a teraz to prawie wszędzie ze sobą ciągnę Oliwkę, a jak wychodzę to na krótko i zaraz mnie ciągnie do domu. Napewno nadejdzie taki moment, że odczuję potrzebę powrotu do pracy, ale jeszcze on teraz nie nadszedł, także szczęśliwa jestem, że mogę posiedzieć z dzieckiem na wychowawczym, bo nie jestem jeszcze gotowa na tak długie rozstanieciezkie musze byc te rozstania dla was z dzieciaczkami ja sobie niemoge wyobrazic jakbym mogla isc do pracy i nie widzieciec maluchow caly dzienale ja mam te szczescie ze moge byc na wychowawczym bo w innym razie tez bym musiala sobie z tym radzic;-)